• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  Declarația MPU privind criza politică din RM
  11.06.2020     
  Declarația MPU cu privire la marcarea în bătaie de joc a Zilei Memoriei de către regimul Dodon
  03.03.2020     
  MPU a fost împiedicată de Dodon să participe la acțiunea oficială de comemorare, de Ziua Memoriei
  02.03.2020     
 • Prima    /   Presa    /   Știri  /  26 de ani de când Partidul Liberal luptă pentru promovarea valorilor liberale şi a intereselor naţionale

  26 de ani de când Partidul Liberal luptă pentru promovarea valorilor liberale şi a intereselor naţionale

  05.09.2019  

  Dragi colegi,

  Astăzi, 5 septembrie, se împlinesc 26 de ani de când Partidul Liberal luptă pentru promovarea valorilor liberale şi a intereselor naţionale, pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, pentru consolidarea democraţiei, dar mai cu seamă pentru idealul nostru național – UNIREA.

  Pe parcursul acestor 26 de ani am fost supuși multor provocări, am atins culmi ale succesului, dar și decepții, fără de care nu am fi devenit mai uniți, mai puternici și mai motivați în realizarea scopurilor noastre deloc ușoare pe care ni le-am propus.

  În tot acest timp, am rezistat cu demnitate în fața încercărilor datorită vouă, oamenilor care fac parte din cel mai puternic partid unionist, partid care fiind în minoritate în cadrul guvernării, a promovat consecvent mesajul Unirii prin proiectele și acțiunile sale concrete, care au rămas în istorie. În pofida tuturor celor care ne sabotau și ne desconsiderau, noi am promovat cauza românească zi de zi, pas cu pas, așa încât să ne apropiem cât mai mult de acest ideal național - Unirea. Cea mai mare realizare în acest sens a fost obținerea liberei circulații în spațiul UE și semnarea Acordului de Asociere și Liber Schimb, ceea ce ne-a permis să fim mai aproape de Europa și de civilizația europeană.

  Vreau să vă felicit cu acest prilej și vă mulțumesc pentru că sunteți și ați rămas fideli cauzei naționale, apreciez susținerea și încredrea DVS, pentru că doar împreună putem face ca adevărul și valorile pe care le promovăm să triumfe și să se regăsească la loc de cinste.

  Fiecare dintre noi este parte a familiei liberale și așa îmi doresc să rămânem, pentru că datorită oamenilor consecvenți, dedicați și curajoși ca DVS există și va exista Partidul Liberal.
  Vă doresc să aveți realizări pe măsura eforturilor, curaj și perseverență, fie ca izbânda să fie de partea noastră.
  La mulți ani tuturor membrilor și simpatizanților PL!

  Cu deosebit respect,
  Dorin CHIRTOACĂ, Președintele Partidului Liberal

  Comentarii Adaugă comentariu
  Nume, Prenume *:
  E-mail:
  Comentariu * caractere rămase
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2020 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori: 4956614  | ieri: 2389 |  azi: 501 |  online: 24     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 23-26-89, 24-35-69, 22-80-97
Fax: +(373 22) 22-80-97