• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Ștefan Vlas a fost reales în calitate de președinte al Organizației Teritoriale Hâncești a Partidului Liberal

    Ștefan Vlas a fost reales în calitate de președinte al Organizației Teritoriale Hâncești a Partidului Liberal

    21.10.2018  

    Astăzi, 21 octombrie, s-a desfășurat Conferința OTPL Hâncești, în cadrul căreia au fost alese organele de conducere ale filialei, la eveniment au participat delegați din toate organizațiile locale.

    În cuvântul său de salut, secretarul general al PL, Ion Apostol a ținut să menționeze că ” Partidul Liberal a fost și rămâne un partid al oamenilor cu demnitate și al oamenilor de valoare, al celor care au în suflet valorile noastre românești și anume asta ne-a ținut împreună în momentele de cumpănă și ne-a dat tărie să nu cedăm. Aceste vremuri tulburi nu trebuie să ne sperie, ci să ne încurajeze, pentru că prin greutăți se călește caracterul unui om.” Ion Apostol l-a felicitat pe președintele reales Ștefan Vlas, dorindu-i putere de muncă, izbândă și mult curaj în lupta continuă pentru promovarea dezideratului reîntregirii neamului românesc.

    La finalul evenimentului, în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul municipiului Hâncești, OTPL Hâncești a lansat la nivel teritorial campania Partidului Liberal ”În anul Centenarului, semnează Declarația de Unire a Republicii Moldova cu Țara-Mamă ROMÂNIA”. Toți cei prezenți au pus o semnătură pe Actul simbolic al Unirii, iar ulterior s-a desfășurat un marș automobilistic de promovare a campaniei pe strazile municipiului Hâncești.


     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com