• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Valeriu Munteanu: "Merg să votez la referendumul din 6-7 octombrie pentru modificarea Constituției României”

    Valeriu Munteanu: "Merg să votez la referendumul din 6-7 octombrie pentru modificarea Constituției României”

    05.10.2018  

    Convingerile personale mă îndeamnă să mă duc la vot. Întotdeauna mi-am asumat cu bărbăție convingerile. Și niciodată nu m-am ascuns de public, de concetățeni. Tocmai de aceea fac acest anunț.

    Mă duc la vot și pentru că sunt român și consider că manifestarea cea mai clară a legăturii românilor de peste hotare cu Țara este participarea la procesele electorale din România. Votul meu arată că îmi pasă de cele ce se întâmpla în Țară, în patria tuturor românilor.

    Mă duc la vot pentru că am convingeri democratice ferme și consider că participarea la procesul electoral este esența democrației. Oamenii pot vota DA sau NU, fiecare după convingerile sale.

    Până acum au fost referendumuri pe această temă în Irlanda, Slovenia și Australia și toate părțile implicate și-au îndemnat susținătorii să participe, nimeni nu a făcut apel la boicot.

    Fac acest anunț pentru că activitatea mea de cetățean dar și de om politic a fost, este și va fi la vedere. Eu nu mă ascund!

    În același timp, nu îndemn pe nimeni să se ducă sau să nu se ducă să voteze pe 6-7 octombrie. Fiecare român basarabean știe și singur ce are de făcut, în funcție de propriile convingeri.

    Nu îmi permit să le spun altora ce sa facă și pentru că tema referendumului i-a divizat pe români și nu vreau ca implicarea mea în această controversă să-i dezbine pe români. Eu vreau ca românii să fie uniți. Va iubesc pe toți deopotrivă".

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com