• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Valeriu Munteanu: ”Plahotniuc își pune câinii să mă latre….

    Valeriu Munteanu: ”Plahotniuc își pune câinii să mă latre….

    21.04.2018  

    Campania mea pentru primăria capitalei merge bine, am două criterii după care măsor asta: atitudinea cetățenilor din Chișinău și suburbii față de mine și...furia presei lui Plahotniuc îndreptată împotriva mea.

    Recent, un argat de-al său murea de grija mea și a Partidului Liberal și, uitându-se chiorâș la panourile mele, sugera că eu mă delimitez de partid...

    Când auzi asta din gura unei trompete al PD-ului, te umflă râsul! Adică voi, cei de la PD, care nu ați avut candidat la președinție, că se făcea de râs sub sigla voastră, vouă cărora vă e rușine să vă puneți un candidat asumat la Primăria Chișinăului, că l-ar lua lumea la furci, voi, care nici măcar în Găgăuzia nu v-ați pus candidați de partid, ci i-ați cumpărat după aceea, voi care și la uninominale veți pune iarăși „independenți” fără sigla partidului – voi, adică partidul lui Plahotniuc care candidează sub semnul celor 30 de arginți, voi îndrăzniți să vorbiți de loialitate, de mine și de PL? Eu am rămas în partidul acesta, în timp ce voi ați încercat să îl decimați de două ori: odată împreună cu Filat în 2013, apoi după arestarea lui Dorin Chirtoacă. Și PL s-a ridicat de fiecare dată, așa cum va face și acum, după ce voi câștiga Primăria Chișinăului.

    Voi mă atacați pe mine, voi care nu îndrăzniți să vă puneți sigla de partid nici măcar pe Silvia Radu, de frică că, sub sigla PD, nu va lua la Primărie nici măcar cele 0,37% pe care le-a luat la alegerile prezidențiale?

    Domnule Plahotniuc, ține-ți-vă cățeii de presă în lesă, sau mai duceți-i din când în când la școală!

     

     

     

     

    Valeriu Munteanu,


    candidat la funcția de primar general al mun. Chișinău

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com