• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Valeriu Munteanu, candidat la funcția de Primar General al mun. Chișinău s-a întâlnit cu alegătorii din Colonița

    Valeriu Munteanu, candidat la funcția de Primar General al mun. Chișinău s-a întâlnit cu alegătorii din Colonița

    19.04.2018  

    Valeriu Munteanu a discutat cu locuitorii ieșiți pe ulițele satului, menționând că dânsul are un singur obiectiv: bunăstarea și fericirea chișinăuienilor, inclusiv a locuitorilor din suburbii.

    ”Știu că un municipiu bogat este unul cu oameni prosperi, cu siguranța zilei de mâine. Așadar, toate proiectele mele sunt subordonate acestui scop suprem. Pentru aceasta, eu nu voi risipi demagogic puținele resurse ale orașului cu scopul de a da „pomeni” unor anumite categorii de alegători pentru a le obține voturile, profitând de sărăcia și nefericirea lor, așa cum intenționează ceilalți candidați”.

    Valeriu Munteanu a subliniat că ”uneltele foștilor ocupanți, fie că își spun comuniști, socialiști sau „analiști independenți” pierd mereu alegerile pentru că nu se prezintă cu nimic bun în fața chișinăuienilor și nu îi pot convinge. Oamenii răi au însă au și un plan pentru această neputință a dânșilor, anume să alunge suburbiile din Chișinău, pentru a-i împiedica pe cetățenii din Colonița, Durlești, Grătiești sau Bubuieci să voteze primarul Chișinăului.

    Dacă până în ziua alegerilor ei scrâșnesc din dinți și se abțin să spună aceasta pentru a nu-i obidi pe alegători, atunci după alegeri, când nu mai au ce pierde, scuipă venin. Își arată intențiile și ceea ce gândesc cu adevărat despre noi. Anume că „țăranii” strică orașul, că „țăranii” nu au dreptul să voteze primarul Chișinăului și pentru aceasta suburbiile trebuie alungate din Municipiul Chișinău”, a explicat Valeriu Munteanu

    Valeriu Munteanu a afirmat că are proiecte concrete pentru dezvoltarea suburbiilor, pe care va lupta ca să rămână în componența mun. Chișinău.

    ”Întotdeauna am sancționat cu fermitate derapajele de la normele europene și democratice. O voi face mereu. Dar în campania electorală care urmează nu mă voi lăsa atras în capcana discuțiilor nesfârșite despre probleme etnice și geopolitice. Eu am viziunea mea despre un Chișinău european, în care toți oamenii, indiferent de locul unde s-au născut și de limba în care vorbesc, să se simtă acasă și să aibă o viață bună pentru ei și copiii lor.

    Ideea socialiștilor de a izgoni suburbiile din Municipiul Chișinău, doar pentru că acestea sunt orientate spre valorile democratice și europene, este o prostie fără legătură cu criterii urbanistice sau de dezvoltare”, a conchis Munteanu.

     

    19 aprilie 2018

    Serviciul de presă al PL

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com