• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Valeriu Munteanu a depus actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de Primar General al mun. Chișinău

    Valeriu Munteanu a depus actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de Primar General al mun. Chișinău

    04.04.2018  

    Valeriu Munteanu a depus în această dimineață actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de Primar general al mun. Chișinău.

    După depunere, Valeriu Munteanu a venit cu un mesaj către locuitori.

    ”Vreau să comunic locuitorilor mun. Chișinău că binomul Plahotniuc - Dodon a capturat întreaga republică, iar planul lor este ca să captureze și Chișinăul.

    Consider că pot să opresc acest binom în calea lor de a uzurpa și de a captura puterea și în Chișinău. Chișinăuienii merită mai mult, trebuie să facem din Chișinău un oraș cu adevărat european, venim să construim, nu să cârpim.

    Noi am reușit întotdeauna să facem campanie electorală cu bugete foarte reduse, de zeci de ori mai puțin decât alți concurenți politici, dar cu un rezultat mult mai bun. De această dată va fi la fel, vom avea cheltuieli reduse, de aceea vom conta foarte mult pe dialogul deschis cu cetățenii . Voi merge de la casă la casă, de la om la om în fiecare sector și suburbie a mun. Chișinău.

    Ceea ce ține de Silvia Radu și Ivan Ceban, aceștia sunt instrumentele docile ale lui Plahotniuc și Dodon. Mizez pe toți locuitorii Chișinăului, pe cei care vor cu adevărat ca ei să conteze, ca votul lor să conteze și să trăiască într-un oraș care cu adevărat să fie o metropolă europeană”, a subliniat Valeriu Munteanu.

    Imagini Video:

    Serviciul de Presă al PL
    4 aprilie 2018
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com