• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  VIDEO/Demersurile PL adresate instituțiilor europene, privind averile nedeclarate ale lui V. Plahotniuc
  18.03.2019     
  Programul acțiunilor PL, dedicat zilei Unirii Basarabiei cu România din 27 martie 1918
  15.03.2019     
  PL anunță concurs de selectare a companiei pentru efectuarea auditului rapoartelor financiare pentru perioada 2016 – 2019
  12.03.2019     
 • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Valeriu Munteanu: Plahotniuc și Silvia Radu ne reîntorc la „subotnik-ul” bolșevic

  Valeriu Munteanu: Plahotniuc și Silvia Radu ne reîntorc la „subotnik-ul” bolșevic

  31.03.2018  

  Plahotniuc și Silvia Radu ne reîntorc la „subotnik-ul” bolșevic.

  Dragi chișinăuieni, ați auzit de „subotnik” sau „voskresnik” la Paris, București, Viena sau Bruxelles? Iată că impostoarea de la primărie cheamă astăzi locuitorii capitalei să măture străzile și să curețe parcurile pe gratis.

  Silvia Radu se crede acum comisar sovietic și îi aduce pe chișinăuieni la „subotnik”, la fel ca bolșevicii lui Lenin şi Stalin, adică la „muncă voluntar-obligatorie” sau „в добровольно-принудительном порядке”, cum spun mentorii ei de peste Nistru.

  Această acțiune, numită „Curățenie de primăvară” este doar o mascaradă electorală, pentru că Silvia Radu va primi ordin de la Binom să candideze, folosind poziția de primar-interimar-uzurpator, resursa administrativă a Primăriei, precum şi trustul de presă al lui Plahotniuc.

  Partidul Democrat a dat ordin să fie mobilizați, astăzi, toți activiștii de partid și trimiși la „subotnik-ul” impostoarei. Pentru Plahotniuc nu contează că astăzi este sărbătoare religioasă și oamenii vor să meargă la biserică pentru împărtășanie.

  Acțiunea electorală de astăzi a PD, este doar o prostie şi o nouă batjocură la adresa chișinăuienilor. Nu locuitorii trebuie să facă curățenie în oraș, neplătiți, pentru că nu sunt robi pe moșia lui Plahotniuc. Chișinăuienii plătesc taxe şi impozite, bani din care Primăria condusă ilegal de uzurpatoarea Silvia Radu ar fi trebuit să asigure curățenia orașului.

  Impostorii vor să dea Chișinăul cu câteva decenii în urmă. Dar „orașul meu din piatră albă” nu are nevoie de o „primăriță” cu o singură misiune - să facă pe plac Binomului-Plahotniuc Dodon.

  Chișinăul are nevoie de un primar cu viziune modernă de gestionare a orașului, la fel ca primarii din celelalte capitale ale Europei. Primarii din Londra, Roma, Madrid sau Budapesta nu cheamă cetățenii la „subotnik” sau „voskresnik”.

  Comentarii Adaugă comentariu
  Nume, Prenume *:
  E-mail:
  Comentariu * caractere rămase
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2019 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori: 3904013  | ieri: 1367 |  azi: 354 |  online: 41     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 23-26-89, 24-35-69, 22-80-97
Fax: +(373 22) 22-80-97