• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  DOC. FOTO. Sărbătorile trec, problema bradului rămâne. Valeriu Munteanu: „Silvia Radu a găsit un țap ispășitor”

    DOC. FOTO. Sărbătorile trec, problema bradului rămâne. Valeriu Munteanu: „Silvia Radu a găsit un țap ispășitor”

    10.01.2018  

    Silvia Radu a găsit un ţap ispăşitor care să răspundă pentru bradul tăiat ilegal din curtea unei grădiniţe. Declarația a fost făcută de către liberalul Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook. Acesta a precizat că, potrivit Agenției Ecologice Chișinău, bradul instalat în PMAN a fost defrişat ilegal. Totuși, potrivit lui Munteanu, responsabilii de la Mediu nu au îndrăznit să o sancţioneze pe Silvia Radu și au întocmit proces-verbal pe numele altei persoane.

    „Deşi la început de decembrie primăriţa impostoare, care dirija cu zor lucrările de tăiere a molidului, declara, mărinimoasă, că l-a plătit din banii săi şi că totul este perfect legal, autorităţile de mediu ne informează că pentru defrişarea ilegală a fost aplicată o amendă de 1500 lei însă, surpriză!, unei persoane care ar fi acţionat în bază de procură”, a scris Munteanu pe facebook.

    Mai mult, liberalul este de părere că această amendă ar fi trebuit să fie achitată  din banii proprii ai primarului general interimar:

    „Pentru a scoate bradul din curtea grădiniţei, angajaţii subdiviziunilor Primăriei, au mai tăiat şi alţi arbori care, conform răspunsului primit, au fost defrişaţi pentru că prezentau "pericol sănătăţii oamenilor şi mediului". Toate - pentru un moft de uzurpator”, a conchis liberalul.

     

     

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com