• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  ”Pe 19 noiembrie, NU participăm la referendum”, este mesajul transmis de chișinăuieni

    ”Pe 19 noiembrie, NU participăm la referendum”, este mesajul transmis de chișinăuieni

    14.11.2017  

    Conducerea Partidului Liberal au avut luni, 13 noiembrie, mai multe întâlniri cu alegătorii din municipiul Chișinău. Mihai Ghimpu, Președintele PL s-a întâlnit cu colectivul fabricii de confecții ”Artizana” din cartierul Telecentru, Ion Apostol, Secretarul General PL s-a întâlnit cu colectivul profesoral al Liceului Alexandru Ioan Cuza din cartierul Poșta Veche, iar Corina Fusu, Prim-vicepreședintele PL a avut două întâlniri la Liceul ”Universul” și la școala ”Nicolae Sulac”.

    Cei prezenți au menționat că Dorin Chirtoacă a preluat primăria cu datorii de 800 milioane de lei, reușind ulterior să stopeze falimentarea întreprinderilor municipale și să restituie datoriile. A stabilit relații cu partenerii externi din Uniunea Europeană, prin care a pus a bazele modernizării municipiului Chișinău, pe toate dimensiunile, iar Dodon și socialiştii îl vor pe Dorin Chirtoacă, revocat din funcția de Primar General al mun. Chișinău, înlocuindu-l cu o marionetă care va executa întocmai ordinele venite de la Dodon.

    Organizarea referendumului din data de 19 noiembrie, are drept scop distragerea atenției de la adevăratele probleme cum ar fi: sărăcia, lipsa locurilor de muncă, furtul miliardului. Aceasta demonstrează că socialiștii sunt părtași la furtul miliardului și încearcă să ascundă această infracțiune.

    Pe 19 noiembrie, NU participăm la referendum!

    Serviciul de Presă al PL

    13 noiembrie 2017

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com