• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  (VIDEO) Mihai Ghimpu în apărarea Centenarului Unirii: Cerem organelor Statului să nu se amestece în treburile interne ale autorităților locale
  19.01.2018     
  (VIDEO) Mihai GHIMPU propune ieșirea RM din CSI și cere guvernării să nu devieze de la angajamentele asumate la liberalizarea vizelor
  19.01.2018     
  VIDEO EMOȚIONANT: La Mulți Ani, maestrului Gheorghe Urschi!
  18.01.2018     
 • Prima    /   Presa    /   Știri  /  La mulți ani, iubiți profesori!

  La mulți ani, iubiți profesori!

  05.10.2017  

  Cântecul cu vorba voastră-mi scriu, 
  Graiul vostru este veșnic viu, 
  Pe aripi de dor, 
  Vă scriu mereu scrisori, 
  Iubiți învățători, iubiți învațători.

  Simion Ghimpu

  Profesorii sunt cei care îndeplinesc o misiune extrem de importantă. Ei sunt cei care asigură instruirea tinerelor generații, asigurând pregătirea elevilor și studenților pentru activitatea socio-profesională, morală și cetățenească.

  Fiecare profesor/învățător își asumă zilnic o multitudine de roluri, de dascăl, părinte, psiholog, manager, consilier ș.m.a. Rolul profesorilor comportă indubitabil o valoare incontestabilă și majoră.

  Stimați profesori,

  În această zi deosebită, în care este celebrată ziua profesională a dascălilor, țin să Vă urez multă răbdare, succese considerabile atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, realizări remarcabile, multă sănătate, recunoștință și respect, mai ales din partea generațiilor pentru a căror instruire și dezvoltare Vă dedicați viața, Vă sacrificați timpul și dăruiți tot ceea ce aveți mai prețios – cunoștințele!

  În această zi de o semnificație deosebită, vreau să Vă mulțumesc pentru că oferiți neamului românesc tineri capabili, instruiți, educați și inteligenți.

  Vă asigur că voi sprijini în continuare activitatea pe care o prestați zi de zi și voi depune toate eforturile pentru dezvoltarea continuă a unuia dintre cele mai importante domenii – cel al educației.

  La mulți ani, iubiți profesori!


  Cu respect,

  Mihai Ghimpu, Președintele PL

  Comentarii Adaugă comentariu
  Nume, Prenume *:
  E-mail:
  Comentariu * caractere rămase
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2018 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori: 3243245  | ieri: 1004 |  azi: 845 |  online: 35     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 23-26-89, 24-35-69, 22-80-97
Fax: +(373 22) 22-80-97