• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Reacția PL: Lupta PD împotriva partidelor de dreapta, se va opri atunci, când Dorin Chirtoacă va eliberat

    Reacția PL: Lupta PD împotriva partidelor de dreapta, se va opri atunci, când Dorin Chirtoacă va eliberat

    03.10.2017  

    Anunțul făcut azi de PD în care se spune că vor ”boicota referendumul”, din Chișinău, dar și replica lui Igor Dodon,, care bănuiesc că a fost coordonată și plasată în română și rusă la doar câteva minute, ne dezvăluie adevărata politică a PD-PSRM, care o fac pe la spate.

    Considerăm, că anunțul de boicotare a referendumului din 19 noiembrie, este un ajutor acordat socialiștilor și nu lui Dorin Chirtoacă. Liderul PD încearcă din răsputeri să se delimiteze în spațiul public de socialiști, mai ales după ce împreună au votat pentru schimbarea sistemului electoral. Această delimitare este în aceeași măsură necesară și pentru PSRM, care cred că, astfel își vor mări șansele de a avea un rezultat bun în ziua desfășurării referendumului.

    Reiterez ceea ce am afirmat în timpul conferinței de presă de astăzi, că decizia PD, prin care îndeamnă cetățenii să boicoteze referendumul, era una bună și ar fi fost credibilă dacă în ziua de 12 septembrie 2017, consilierul municipal din partea PD, dl. Oboroc nu ar fi dat votul decisiv pentru stabilirea datei de desfășurare a referendumului.

    Greșesc ori nu, timpul o să ne arate adevărata față a celor din Partidul Democrat, care afirmă că nu doresc să lupte cu partidele de dreapta.  Se va vedea atunci, când lui Dorin Chirtoacă i se va permite să participe sau nu, ca subiect electoral în cadrul referendumului din 19 noiembrie, dacă vor revoca sau nu suspendarea din funcție și dacă dosarele politice intentate împotriva Primarului General Dorin Chirtoacă vor fi sau nu clasate.

    Mihai GHIMPU,
    Președintele Partidului Liberal
     

     

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com