• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Partidul Liberal dezaprobă știrea manipulatoare distribuită de portalul DESCHIDE.MD

    Partidul Liberal dezaprobă știrea manipulatoare distribuită de portalul DESCHIDE.MD

    29.09.2017  

    Partidul Liberal vine cu o precizare la știrea cu tentă manipulatoare distribuită intens astăzi, de portalul DESCHIDE.MD, prin care ”informează” că Dorin Chirtoacă ”boicotează boicotul PL”. Detalii aici: https://goo.gl/F3wEQU

    Partidul Liberal menționează că înregistrarea ca subiect electoral a Primarului Dorin Chirtoacă în cadrul referendumului din data de 19 noiembrie 2017, nu înseamnă să fii împotriva boicotului anunțat de formațiune.

    Înregistrarea ca subiect electoral, cerută de Dorin Chirtoacă la CEC și la care face trimitere și respectivul portal a fost făcută, pentru a i se oferi dreptul de-a avea întâlniri cu alegătorii din municipiul Chișinău, de-a participa la dezbateri electorale, prin intermediul cărora să scoată la iveală minciunile promovate de inițiatorii referendumului și a celor care stau în spatele acestui show politic.

    Apariția acestei știri mincinoase, face parte din același scenariu elaborat de binomul Plahotniuc – Dodon, pentru a pune mâna pe Chișinău, iar tirajarea ei face parte dintr-o amplă campanie de dezinformare, lansată împotriva lui Dorin Chirtoacă și a Partidului Liberal și are drept scop inducerea în eroare a alegătorilor din mun. Chișinău și a opiniei publice în general.

    De fapt, nu Dorin Chirtoacă boicotează anunțul Partidului Liberal de boicotare a referendumului din 19 noiembrie, dar portalul DESCHIDE.MD.

    Partidul Liberal solicită Asociației Presei Independente și Centrului pentru Jurnalism Independent din Moldova să investigheze prin prisma Codului Deontologic activitatea acestui portal de știri și să întreprindă măsurile care se impun.

    Serviciul de presă al PL

    29 septembrie 2017

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com