• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Liberalii din capitală au demarat campania ”Împreună reînviem orașul Chișinău”

    Liberalii din capitală au demarat campania ”Împreună reînviem orașul Chișinău”

    22.04.2017  

    Liberalii din toate sectoarele municipiului Chișinău la apelul lansat de către Mihai Ghimpu, Președintele PL și-au dat întâlnire astăzi în mai multe parcuri, alei și spații publice, pe care le-au curățat de arborii căzuți zilele trecute din cauza ninsorilor abundente.

    Astfel, Mihai Ghimpu, Președintele PL și deputații Roman Boțan și Ion Apostol împreună cu consilieri Municipali și membrii PL din Organizațiile Teritoriale din sectoarele Botanica, Buiucani și Centru au curățat o parte din aleile Parcului Ștefan cel mare și sfânt din centrul Chișinăului. Aici liberalii au fost ajutați de cei de la Întreprinderea ”Spații Verzi”.

    Și liberalii din sectorul Râșcani au răspuns apelului lansat de Mihai Ghimpu, aceștia s-au adunat în fața Preturii din sector, iar de aici au început lucrările de curățare și de restabilire a parcului din preajma preturii, dar și parcul din strada Miron Costin. La aceste acțiuni a participat și Deputatul liberal Iurie Dârda, Nicolae Balaur, pretorul sectorului Râșcani și organizația de tineret a PL din sector.

    În sectorul Ciocana, Preşedintele interimar al OTPL Ciocana, Igor Moraru, vicepreşedintele Nani Valeriu , consilierii municipali Vasile Petrea şi Ion Popovschi au mobilizat membrii PL şi locuitorii sectorului Ciocana la lucrările de înlăturare a consecințelor ninsorilor din ultimile zile. Aceștia au primit ajutor de la  Întreprinderea municipală ”Spaţiilor Verzi”, pentru evacuarea crengilor doborâte din curţile blocurilor şi amenajarea bulevardului Mircea cel Bătrân.

     

    Mulţumim tuturor pentru participare şi implicare!

    Serviciul de Presă al PL
    22 aprilie 2017


     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com