• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu la Moldova 1: Fac un apel public către Guvernatorul BNM și Procurorul General să facă publică lista celor, care au primit credite de la BEM și nu le-au întors înapoi

    Mihai Ghimpu la Moldova 1: Fac un apel public către Guvernatorul BNM și Procurorul General să facă publică lista celor, care au primit credite de la BEM și nu le-au întors înapoi

    08.02.2017  

    Mihai Ghimpu, Președintele PL a reiterat în cadrul emisiunii ”Moldova în Direct” de la postul public de televiziune Moldova 1 din această seară solicitarea adresată Guvernatorului BNM și Procurorului General să facă publică lista companiilor care au luat credite de la Banca de Economii și nu le-au rambursat.

    ”Prin intermediul acestei emisiuni, fac public un apel către Guvernatorul BNM și Procurorul General să facă publică lista celor care au primit credite de la Banca de Economii și ne le-au întors înapoi. Cetățenii trebuie să-și cunoască eroii, deputați, miniștri. funcționari de stat, pentru că pe aceștea lumea îi votează” a spus Mihai Ghimpu.


    Mihai Ghimpu a solicitat și anterior în cadrul ședinței Parlamentului din 25 noiembrie 2016 ca Guvernatorul BNM și Procurorul General să facă publică lista celor care au luat credite de la BEM și nu le-au întors înapoi. Vezi soliciarea anterioară a lui Mihai Ghimpu aici: 

     

    Întreaga emisiune o puteți vedea mai jos: 


    Sursa: trm.md 

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com