• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Tinerii liberali: ”Dodon nu este președintele nostru și nu ne va opri pe noi tinerii să realizăm Unirea”

    Tinerii liberali: ”Dodon nu este președintele nostru și nu ne va opri pe noi tinerii să realizăm Unirea”

    16.11.2016  

    „Tineretul Liberal și Partidul Liberal nu vor ceda nici un milimetru de la ideea unirii R. Moldova cu România”. Declarația a fost făcută de Ion Cebanu, liderul organizației de Tineret al Partidului Liberal (PL), în cadrul unei conferințe de presă, transmite CURENTUL.

    Ion Cebanu a transmis un mesaj noului Președinte al R. Moldova, socialistul Igor Dodon, din partea Tineretului Liberal, în care afirmă că nu vor tolera să se distrugă ceea ce au obținut până acum.

    „Având în vedere idealul românilor basarabeni și anume unirea R. Moldova cu România, noi, tinerii liberali, nu vom tolera ca noul Președinte să distrugă tot ceea ce am obținut. Noi nu vom ceda ideii noastre de a ne uni cu Patria Mamă – România. Dodon nu este președintele nostru, el nu ne reprezintă și nu vom permite să ne calce țara în picioare. Noi cum am fost – așa și rămânem. Chemăm tot tineretul spre realizarea Unirii, pentru restabilirea adevărului istoric. Nu trebuie să disperăm, vom fi mai puternici. Doar uniți pentru unire putem face istorie. Nici un Dodon nu ne va putea opri și noi vom realiza Unirea”, a spus Ion Cebanu.

    Video de la conferință aici:

    Serviciul de Presă al PL
    16 ianuarie 2016
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com