• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu: Consider că neprezentarea Maiei Sandu la emisiuni este o insultă adusă cetățenilor, dornici să cunoască adevărul care se află în spatele declarațiilor populiste și mincinoase

    Mihai Ghimpu: Consider că neprezentarea Maiei Sandu la emisiuni este o insultă adusă cetățenilor, dornici să cunoască adevărul care se află în spatele declarațiilor populiste și mincinoase

    21.10.2016  

    În această seară am participat la o altă rundă de dezbateri electorale. Este deja a doua oară când contracandidatul meu Maia Sandu nu se prezintă la dezbaterile la care sunt invitat și eu.

    Calific aceste acțiuni drept eschivări de la obligația morală de a prezenta electoratului proiectul politic pe care îl susține și de a răspunde la întrebările publicului.

    Așadar, este evident că aceasta mizează pe dezinformarea în masă a cetățenilor. Sau poate Doamnei Sandu îi este frică de propria sa identitate, de propriul său trecut?! Or, o dezbatere electorală televizată, cu participanți bine informați, ar putea să scoată la iveală adevăratul interes pentru care a început lupta pentru fotoliul de Președinte.

    O eventuală apariție a Maiei Sandu în dezbateri cu subsemnatul ar putea duce la recunoașterea neintenționată a participării sale la furtul miliardului și la dezvăluirea legăturilor pe care le are cu interlopii fugari, Victor și Viorel Țopa și fostul/actualul său șef, Vlad Filat.

     

    Consider că neprezentarea Maiei Sandu la emisiuni este o insultă adusă cetățenilor, dornici să cunoască adevărul care se află în spatele declarațiilor populiste și mincinoase. 

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com