• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  La Mulți Ani, oraș românesc - Chișinău!

    La Mulți Ani, oraș românesc - Chișinău!

    14.10.2016  

    An de an, în ziua de 14 octombrie este sărbătorit Hramul oraşului Chişinău - zi frumoasă în care Chişinăul îmbracă haine de sărbătoare şi pe toate străzile se văd numai zâmbete şi se aud urări de bine, dedicate oraşului nostru drag. Considerat, al doilea oraș românesc, ca mărime, după București, Chișinăul împlinește astăzi 580 ani de la prima atestare documentară, este orașul nostru, oraş pitoresc, cu oameni frumoşi, harnici şi buni la suflet!

    Vă felicit dragi chișinăuieni, cu prilejul acestui eveniment remarcabil şi Vă urez din suflet ca să aducă în inimile Dumneavoastră cât mai multă bucurie, iar în oraș – pace și bună înţelegere.

    Fie ca această zi de sărbătoare a Acoperământului Maicii Domnului, să aducă lumină în casele fiecărui chişinăuian, făcându-i mai buni la suflet, mai toleranţi, mai responsabili fată de ziua de azi şi cea de mâine.

    Mă mândresc enorm cu faptul că, pe an ce trece, Chișinăul devine un oraş mai frumos, mai verde, mai modern şi mai aproape de metropolele europene, iată de ce sunt încrezut că Chişinăul merge pe o cale corectă şi nimic nu mai poate opri oraşul din cursul său firesc, îndreptat spre atingerea unui nivel de viaţă mai bun, care să corespundă standardelor europene.

    Nu în ultimul rând, cu ocazia Hramului oraşului Chişinău, îmi exprim recunoştinţa pentru solidaritatea şi susţinerea care i-aţi acordat-o Primarului General al mun. Chișinău, D-lui Dorin Chirtoacă și consilierilor municipali PL, în toți acești ani. Nu a fost și nu este simplu, dar cu toate piedicele, Primarul a demonstrate că poate duce proiectele la bun fârșit. Vă îndemn să luptați în continuare alături de noi, pentru ca Chișinăul să devină orașul pe care ni-l dorim!

    La mulți ani, Chișinău! La mulți ani, locuitori și oaspeți ai Chișinăului!

    Cu drag, Mihai Ghimpu,
    Președintele Partidului Liberal
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com