• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a participat la evenimentul de celebrare a celor 50 de ani de activitate a Colegiului de Ecologie din Chișinău

    Mihai Ghimpu a participat la evenimentul de celebrare a celor 50 de ani de activitate a Colegiului de Ecologie din Chișinău

    05.10.2016  

    Președintele Partidului Liberal, Mihai GHIMPU, a participat, astăzi, la evenimentul de celebrare a celor 50 de ani de activitate a Colegiului de Ecologie din Chișinău. Candidatul desemnat de PL pentru alegerile prezidențiale din această toamnă a vorbit publicului despre semnificația profesiei pe care au obținut-o sau urmează să o obțină cei prezenți și și-a exprimat dezacordul față de acțiunile unor persoane în ceea ce privește poluarea mediului înconjurător.

    „Din păcate, în ultima perioadă, urmărim o deteriorare atroce a mediului ambiant. Oamenii au încetat să mai fie preocupați de îngrijirea plantelor, de protejarea animalelor, de dezintoxicarea solului, de apărarea naturii per general (...).Sper că voi veți deveni cei care vor reuși să convingă cetățenii să nu mai defrișeze pădurile, să nu mai vâneze în exces, să nu mai transforme apele în urne de gunoi și să nu mai polueze aerul! Efectele nocive ale imprudenței și nepăsării față de mediul înconjurător manifestate de oameni, le putem resimți zilnic pe propria piele. Schimbarea începe, în primul rând, de la noi înșine!”

    Totodată, liderul PL a ținut să transmită felicitări dascălilor prezenți la eveniment, cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului. În discursul său, Mihai Ghimpu a subliniat importanța meseriei de profesor și și-a manifestat recunoștința pentru aportul deosebit pe care îl aduc aceștia întru dezvoltarea tinerelor generații.

     

    „Profitând de această ocazie, de această dublă sărbătoare, permiteți-mi să transmit cele mai călduroase felicitări și urări de bine către toți cei care își dedică viața pentru creșterea și dezvoltarea personală a  tinerilor specialiști! Vă mulțumim, stimați dascăli, pentru efort, sârguință, dedicație și profesionalism!”, a transmis Mihai Ghimpu.

    Serviciul de Presă al PL
    5 octombrie 2016
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com