• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Ion Cebanu: Consilierii PL nu au participat la ședința de azi a CMC pentru că nu au vrut să fie complici ai unei ilegalități

    Ion Cebanu: Consilierii PL nu au participat la ședința de azi a CMC pentru că nu au vrut să fie complici ai unei ilegalități

    13.09.2016  

    Consilierul municipal PL, Ion Cebanu, a criticat ședința de azi a CMC, după ce s-a terminat procedura de vot. Acesta a spus că a fost un show „la care s-a lucrat un an de zile”. Cebanu a spus că liberalii au ales intenționat tactica de a nu se implica pentru ca lumea să vadă adevăratele intenții ale consilierilor.

    Acesta l-a criticat și pe socialistul Ion Ceban, spunând că ultimul în loc să rezolve probleme concrete ale chișinăuienilor a umblat doar „cu jos Chirtoacă”.

    Liberalul i-a reproșat lui Oazu Nantoi că ar trebui să-i fie rușine că se declară democrat, dar votează împreună cu socialiștii și l-a îndemnat să revină la agenda Primăriei. „Îi învit să studieze cele peste 1 300 de proiecte. Să avem o agendă concretă și reală. Pentru că peste trei ani ne vom prezenta în fața cetățenilor. Nu asta îi doare pe cetățeni. Problemele cetățenilor trebuie să fie rezolvate”, a spus Cebanu.

    Consilierul liberal a menționat că inițiatorii referendumului au suferit dublu eșec, deoarece nu le-a reușit nici prin Consiliul Municipal să-l demită pe Chirtoacă, nici prin organizarea civică a referendumului, care a fost anulat de instanța de judecată de la Bălți.

    Cebanu a mai spus că mandatul consilierilor a fost oferit pentru a rezolva problemele cetățenilor, dar nu pentru a organiza flasmob-uri.

    Video: www.privesc.eu

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com