• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu: Mulțumesc tuturor celor care au semnat în susținerea candidaturii mele la funcția de Președinte al Republicii Moldova!

    Mihai Ghimpu: Mulțumesc tuturor celor care au semnat în susținerea candidaturii mele la funcția de Președinte al Republicii Moldova!

    06.09.2016  

    Stimați colegi,

    Vreau să vă mulțumesc din suflet, pentru munca enormă depusă la colectarea semnăturilor în susținerea candidaturii mele la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

    În aceste zile, ați demonstrat că Partidul Liberal este un partid puternic, unit, cu structuri bine organizate în teritoriu. Vă mulțumesc și apreciez mult aportul fiecăruia, care a mers și a adunat semnături prin localitățile noastre.

    Stimați cetățeni,

    Vă mulțumesc și Dumneavoastră că ați depus semnătura pentru candidatura mea la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Sprijinul Dumneavoastră înseamnă foarte mult pentru mine și mă motivează să luptăm împreună pentru realizarea idealului național. Mulțumesc și cetățenilor care ne-au contactat în aceste zile și au dorit să semneze în listele de subscripție.

    Dragi compatrioți,

    Astăzi am depus la CEC aproximativ 27 mii de semnături. Semnături care aparțin celor dornici de Libertate, Bunăstare și Unitate. Prima bătălie politică în aceste alegeri am dus-o la bun sfârșit. Urmează bătălia decisivă, care va fi dată la 30 octombrie, când prin votul fiecăruia vom demostra că ”o Limbă vorbim, o Națiune suntem, o Țară trebuie să fim. 

    Mihai GHIMPU, Președintele PL
    Candidat desemnat la funcția de Președinte al Republicii Moldova

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com