• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  1 septembrie – Primul clopoțel!

    1 septembrie – Primul clopoțel!

    01.09.2016  

    Dragi elevi, cunoaşterea materiilor şcolare, a ştiinţelor a limbilor străine, este şansa unei vieţi mai bune este șansa de a vă dezvolta și afirma. Numai prin generaţii de oameni şcoliţi, principiali şi corecţi vom depăşi nedreptatea, greutăţile şi vom construi viitorul nostru. Fiţi convinşi de puterea voastră, de faptul că puteţi mult mai mult decât vi se cere.

    Astăzi aveți posibilitate să vă mândriți cu trecutul vostru. Aveți posibilitatea să construiți împreună cu noi viitorul. Nu vă opriți la ceea ce ați însușit și ați obținut în liceu, continuați să atingeți vârfurile piramidei cunoștințelor. Avem nevoie de voi, de oameni care fac carte, oameni cu caracter!

    Dragi profesori, viitorul tinerei generaţii este în mâinile Dumneavoastră. Ştim că doriţi să le transmiteţi cele mai bune studii copiilor şi vă mulţumim pentru aceasta. Vă dorim să aveţi multă răbdare , pentru că Dvs sunteți acei care modelați caractere, personalități!

    Stimaţi părinţi, vă dorim ca dragostea şi dorinţa Dumneavoastră de bine pentru copii să fie răsplătită prin rezultate foarte bune şi o dezvoltare sănătoasă.   De asemenea, sperăm să aveţi cea mai buna relaţie cu profesorii pentru buna desfăşurare a procesului educaţional.

     

    Urez tuturor drum bun spre lumea cunoaşterii, realizări marcante, aspiraţii îndrăzneţe şi curaj pentru a răspunde cu demnitate tuturor provocărilor.

    Mihai GHIMPU, Președintele PL 

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com