• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a participat la festivitatea dedicată ultimului clopoțel la Liceul Gheorghe Ghimpu din satul Colonița, mun. Chișină

    Mihai Ghimpu a participat la festivitatea dedicată ultimului clopoțel la Liceul Gheorghe Ghimpu din satul Colonița, mun. Chișină

    31.05.2016  

    Președintele Partidului Liberal, Deputatul Mihai Ghimpu, a participat astăzi, 31 mai 2016, la festivitatea dedicată ultimului clopoțel la Liceul Gheorghe Ghimpu din satul de baștină Colonița, mun. Chișinău.

    Mihai Ghimpu a adus în dar acestui liceu 10 calculatoare de ultimă generație, pentru laboratorul de informatică și le-a urat  copiilor vacanță frumoasă, iar absolvenților succes la examene.

    „Astăzi aveți posibilitate să vă mândriți cu trecutul vostru. Aveți posibilitatea să construiți împreună cu noi viitorul. Nu vă opriți la ceea ce ați însușit și ați obținut în liceu, continuați să atingeți vârfurile piramidei cunoștințelor.

    Îmi aduc aminte cu nostalgie, de anii copilăriei mele, când de dimineață până seara alergam pe dealurile și văile Coloniței.   Bucurați-vă că sunteți din această frumoasă localitate. Avem nevoie de voi, de oameni care fac carte și cu caracter! Le mulțumesc profesorilor pentru munca depusă, misiunea DVS este una grea, dar nobilă! Vă adresez urările noastre de bine şi succes în tot ceea ce faceţi pentru educarea a noi şi noi generaţii de copii. Viitorul tinerei generaţii este în mâinile voastre şi vă mulţumesc pentru efortul pe care-l depuneţi.

    Sunt sigur că în acest liceu sunt formate personalități, caractere și oameni pregătiți să creeze un viitor mai bun, oameni care peste ani vor deveni, președinți, prim-miniștri, primari!” - a spus Mihai Ghimpu.

    După festivitatea ”Ultimul clopoțel” de la Liceul Gheorghe Ghimpu, a mers cu daruri și la Grădinița ”Izvorașul” și s-a întâlnit cu picii care din toamnă vor merge în clasa întâi. Mihai Ghimpu le-a adus copiilor care frecventează această grădiniță, dulciuri sucuri, covorașe de gimnastica, mingi, cercuri etc.

    Serviciul de presă al PL
    31 mai 2016
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com