• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu s-a întâlnit cu un grup de senatori PNL din România

    Mihai Ghimpu s-a întâlnit cu un grup de senatori PNL din România

    05.02.2016  

    Mihai Ghimpu, Președintele PL, deputat în Parlamentul RM, a avut în această seară o întrevedere cu un grup de senatori români, care întreprind o vizită neoficială la Chișinău, printre care: Ion Popa, senator PNL, liderul grupului parlamentar  al PNL; Dorin Mircea Dobra, senator PNL, membru al Comisiei pentru Afaceri Europene; Vasilica Steliana Miron, senator PNL, Președintă a Comisiei pentru Muncă, Familie și Protecție Socială; Viorel Grigoraș, senator PNL, membru al Comisiei pentru Transporturi și Energie; Octavian Motoc, senator PNL, membru al Comisiei pentru Afaceri Europene; Cristian Dănuț Mihai, senator afiliat PNL și Valentin Bicu, reprezentant unor companii germane în România.  La discuții au participat și Corina Fusu, Ministru al Educației și Mihai Lari, Primarul comunei Sângera, mun. Chișinău.

    Mihai Ghimpu, a mulțumit senatorilor  români pentru întrevedere și pentru faptul că susțin Republica Moldova în  parcursul european și național. "Contăm pe sprijinul României în realizarea parcursului european asumat de către Republica Moldova. Noi suntem la început pe drumul integrării europene, iar România a realizat deja acest deziderat și are experiență necesară pe care o poate împărtăși cu noi", dar totuși integrarea națională rămâne principalul nostru obiectiv, a menționat Mihai Ghimpu. 

    La rândul lor. senatorii români, s-au arătat interesați de situația politică din republică,  de agenda parlamentară a Fracțiunii PL și de pașii concreți care urmează a fi implementați de guvernarea de la Chișinău. Senatorii români, au salutat decizia Partidului liberal de a participa la formarea majorității parlamentare, care a permis republicii să evite alegerile anticipate , care ar fi însemnat un dezastru economic și înrăutățire a situației financiare a Republicii Moldova.

     

    La finalul întrevederii, Mihai Ghimpu, le-a urat succes colegilor din PNL, la alegerile locale și parlamentare din acest an.

    Serviciul de Presă al PL
    5 februarie 2016
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com