• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a avut o întrrevedere cu E.S. Artur Michalski, ambasadorul Poloniei în RM

    Mihai Ghimpu a avut o întrrevedere cu E.S. Artur Michalski, ambasadorul Poloniei în RM

    29.01.2016  

    Vineri, 29 ianuarie a.c, deputatul Mihai Ghimpu, Președintele PL, a avut o întrevedere cu E.S. Ambasadorul Poloniei la Chișinău, Dl Artur Michalski. Întrevederea a avut loc la sediu misiunii diplomatice din Chișinău, la care a participat și deputatul PL, Alina Zotea, secretarul Fracțiunii PL, membră a Comisiei parlamentare pentru politică externă. 

    Discuția s-a axat pe mai multe subiecte, printre care și: situația social-politică din Republica Moldova, necesitatea urgentă de stabilire a încrederii dintre guvernare și cetățeni, implementarea de urgență a reformelor care derivă din Acordul de Asociere RM-UE.


    Mihai Ghimpu a menționat că PL cu toate riscurile de imagine pe care le suportă, a optat pentru stabilitate și pentru continuarea cu pași rapizi a drumului nostru european. Președintele PL, s-a referit și la protestele care au avut loc la Chișinău, menționând că oamenii au dreptate, ce ține de cerințele sociale, dar trebuie să conștientizăm, că aceste probleme pot fi rezolvate, doar având stabilitate politică și un guvern funcțional, ceea ce și-a asumat majoritatea parlamentară.


    La rândul său, ambasadorul Poloniei la Chișinău a salutat oportunitatea de a avea o întrevedere cu Mihai Ghimpu. Totodată, diplomatul polonez a subliniat că pentru guvernarea de la Chișinău a venit timpul implementării reformelor adevărate, reformelor vizibile, care vor schimba viața cetățenilor în bine și va aduce Republica Moldova mai aproape de standardele europene.

    Serviciul de Presă al PL
    29 ianuarie 2016
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com