• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  Declarația MPU privind criza politică din RM
  11.06.2020     
  Declarația MPU cu privire la marcarea în bătaie de joc a Zilei Memoriei de către regimul Dodon
  03.03.2020     
  MPU a fost împiedicată de Dodon să participe la acțiunea oficială de comemorare, de Ziua Memoriei
  02.03.2020     
 • Prima    /   Presa    /   Știri  /  FOTO//Deputații PL cu daruri pentru copii în ajun de Crăciun

  FOTO//Deputații PL cu daruri pentru copii în ajun de Crăciun

  24.12.2015  

  Tradițional, în ajun de Crăciun, deputații Partidului Liberal, au mers cu daruri prin satele Republicii Moldova la copilașii care frecventează instituțiile școlare și preșcolare.

  Deputatul PL, Ștefan VLAS, membru al Fracțiunii Partidului Liberal, a vizitat micuții din grădinițele raionului Hâncești, satele Cioara, Obileni, Boghiceni, Bujor, Onești, Mingir, Buțeni, Logănești, Bozieni, Sărata-Galbenă, Brătianovca și școala-internat din Cărpineni, fiind însoțit de către primarii și viceprimarii acestor localități. Dânsul a adus în dar multe jucării, dulciuri și fructe, pentru circa 500 de copii, pe fața cărora putea fi citită o mare satisfacție și fericire. Cu acest prilej, în semn de mulțumire, micuții au prezentat oaspeților câte un mic program artistic de colinde şi poezii. ”Voi, sunteți izvoare nesecate ale fericirii și bucuriei, zâmbetul vostru este cel mai bun leac pentru suflet și ne fac să fim și noi mai bogați spiritual. Am făcut aceste surprize, pentru că fericirea copiilor este de neprețuit. În următorii ani, cu siguranță, ne vom întoarce la ei, a adăugat Ștefan Vlas.

  Alina ZOTEA, Secretarul Fracțiunii PL, a mers cu cadouri în satul Beștemac, raionul Leova. La gimnaziu din localitate, Alina Zotea s-a întâlnit cu elevii claselor primare, și cu profesorii din această instituție de învățământ. Alina Zotea a declarat la final că, ”Această vizită a fost plină de emoții fiindcă acești copii m-au așteptat cu colinde, poezii și cântece. Pentru rezultatele foarte bune la învățătură au primit în dar, dulciuri, jucării și hăinuțe. Prin acest gest de dăruire sper că le-am reaprins speranța că există oameni ce pot face lucruri frumoase pentru ei, a declarat Alina Zotea.

  Deputatul PL, Roman Boțan a mers în ajun de Crăciun în comuna Mârzești din raionul Orhei la grădinița din localitate. Toți cei 51 de pici, care frecventează instituția preșcolară „Muguraș”, îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun, pentru a le aduce daruri. Cu grija și îndrumarea pedagogilor Oxana Chicai, Ecaterina Petică, Burduja Elena, copii din cele două grupe „Fluturașii” și „Albinuțele”, învață lucruri frumoase și se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă.

  Copilașii au insistat să  recite poeziile pregătite pentru matineul de Anul Nou și să îi transmitem lui Moș Crăciun un mulțumesc frumos pentru daruri.

  Roman Boțan a mulțumit doamnei primar Ecaterina Popov, pentru faptul că au grijă ca copiilor să nu le lipsească nimic, asigurându-le de tot sprijinul și în continuare. ”Zâmbetele și bucuria din ochii copiilor ne fac să realizăm că suntem bogați, indiferent de lipsurile de moment, indiferent de grijile și problemele timpului. Copiii sunt comoara noastră cea mai de preț. Cu siguranță voi mai reveni la grădinița din localitatea Mârzești, a menționat Deputatul PL la final.

  Reamintim că și Mihai Ghimpu, Președintele PL, a venit cu daruri pentru copii din localitatea Tabăra, Orhei.

  Serviciu de presă al PL
  24 decembrie 2015
   
  Comentarii Adaugă comentariu
  Nume, Prenume *:
  E-mail:
  Comentariu * caractere rămase
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2020 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori: 4937660  | ieri: 2058 |  azi: 1635 |  online: 59     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 23-26-89, 24-35-69, 22-80-97
Fax: +(373 22) 22-80-97