• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  169 ani de la nașterea lui Carol Schmidt. Dorin Chirtoacă a adus un omagiu „celui mai bun primar al Chișinăului”

    169 ani de la nașterea lui Carol Schmidt. Dorin Chirtoacă a adus un omagiu „celui mai bun primar al Chișinăului”

    25.06.2015  

    Astăzi se împlinesc 169 ani de la nașterea celui mai bun primar al Chișinăului, Carol Schmidt. Cu acest prilej, Dorin Chirtoacă a adus un omagiu „celui mai bun primar al Chișinăului” – dânsul a depus flori la bustul lui Carol Schmidt și a onorat imnul Chișinăului în fața bustului.

    „Astăzi este ziua de naștere a celui care a construit inclusiv clădirea Primăriei mun. Chișinău. De aceea, vă invit să mergem sa depunem acest buchet de flori la bustul lui Carol Schmidt, de ziua sa de naștere, la 169 de ani de când s-a născut.  Acest lucru, din păcate, se întâmplă pentru prima dată în Chișinău. În primul rând, pentru că nu a existat un bust al lui C. Schmidt și nici un alt loc de omagiu, apoi, pentru că de când am inaugurat acest bust, NIMENI, cu excepția noastră, nu a venit să depună un buchet de flori. ” – a subliniat Dorin Chitoacă.

    După eveniment, Candidatul PL la funcția de primar general al mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă, a menționat:  „Este o acțiune fără cuvinte, o acțiune a liniștii, a tăcerii, în semn de omagiu lui Carol Schmidt, bustul căruia a fost ridicat de Primăria Chișinău anul trecut, bustul la care nu s-a obosit nimeni să vină să depună măcar o floare. Dacă pentru societate sâmbătă este ziua liniștii, pentru mine astăzi este ziua liniștii.”

    Serviciul de presă al PL

     

    25 iunie 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com