• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a avut o întâlnire electorală cu studenții și profesorii Universității de Stat din Tiraspol

    Mihai Ghimpu a avut o întâlnire electorală cu studenții și profesorii Universității de Stat din Tiraspol

    03.06.2015  

    „Soarta republicii și cursul ei european este în mâinile voastre, dragi tineri! Acum totul depinde de prezența la vot și de alegerea pe care o veți face pe data de 14 iunie 2015” - cu aceasta și-a început discursul Președintele  Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, în cadrul unei întâlniri electorale cu studenții și profesorii Universității de Stat de la Tiraspol cu sediul la Chișinău, care a avut loc astăzi, 3 iunie 2015.

    În cadrul întrevederii, liderul liberalilor le-a zis studenților cât de necesară este prezența fiecărui cetățean la urnele de vot în campania electorală pentru alegerile locale generale din 14 iunie 2015, dar și care este pericolul în care se află cursul european al Republicii Moldova, dacă majoritatea va fi câștigată de partidele de stânga.

    „Acum ca niciodată trebuie să înțelegeți că alegerile locale din această vară sunt alegeri nu doar locale, dar și geopolitice. Dacă în alegerile locale majoritatea cetățenilor vor vota pentru partidele de stânga, votează direct pentru Uniunea Vamală, iar la următoarele parlamentare ne întoarcem înapoi de unde am venit. Eu înțeleg că foștii colegi de alianță au compromis calea europeană, prin jaful BEM, și au dezamăgit alegătorii. Dar noi oricum trebuie să alegem în care zonă vrem să mergem. Mergem în Uniunea Vamală, acolo unde are prioritate banul și funcțiile, mai puțin drepturile omului și grija pentru cetățean, sau mergem spre Uniunea Europeană, unde corupția este pedepsită, unde demnitarii de stat lucrează cu suflet pentru cetățenii care i-au ales? Mergem încolo unde prioritate are dreptul cetățeanului și interesele cetățeanului, nu interesele unora care în față vorbesc frumos iar pe la spate fură miliardul!

    Votul Dvs va conta extrem de mult și pentru a păstra ultima redută a eliberării naționale, aceasta fiind Capitala. Dorin Chirtoacă este rezerva pentru reabilitarea cursului european al R. Moldovei. Dar nu este de ajuns să ai un primar bun, dacă nu ai majoritatea în Consiliu. De aceea eu vă sugerez să votați la alegerile locale candidații PL la funcțiile de primari și consilieri. Să votați Dorin Chirtoacă, primarul faptelor concrete, omul care timp de 8 ani a știut să readucă la viață capitala și să o apropie de nivelul unui oraș european!”, a precizat Mihai Ghimpu.

    Cei prezenți la întrevedere au apreciat la înalta valoare activitatea lui Dorin Chirtoacă, în calitate de primar general al municipiului Chișinău, dar și activitatea politică a liderului PL, Mihai Ghimpu.

     

    Serviciul de presă al PL

     

    3 iunie 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com