• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă s-a întâlnit cu personalul medical de la Spitalul Republican

    Dorin Chirtoacă s-a întâlnit cu personalul medical de la Spitalul Republican

    02.06.2015  

    Dorin Chirtoacă și Mihai Moldovanu a avut o întâlnire cu personalul medical de la Spitalul Republican din capitală. În cadrul întâlnirii, au fost prezentate priorităţile echipei PL pentru municipiul Chişinău şi proiectele pentru modernizarea capitalei.

    Medicii au profitat de ocazie şi au adresat o serie de întrebări candidatului PL la funcţia de Primar General, cele mai frecvente fiind majorarea salariilor angajaţilor din sfera bugetară, precum şi solicitarea de modifica anumite itinerare ale transportului urban de călători pentru a facilita accesul pacienților la spital. Dorin Chirtoacă a menţionat faptul că doar în anul 2015, pentru spitalelor care se află în subordinea Primăriei municipiului Chișinău au fost alocate circa 60 milioane de lei pentru dotarea cu inventar medical nou, acest lucru fiind în beneficiul pacienţilor, precum şi a cadrelor medicale, pentru că le va facilita munca, ceea ce nu se întâmplă cu spitalele care se află în subordinea Ministerului Sănătății. Totodată, Dorin Chirtoacă a menționat faptul că dacă nu se fura 1 miliard de euro, ar fi fost posibilă renovarea capitală nu doar Spitalul Republican, dar a tuturor spitalelor din Republica Moldova.

    Dorin Chirtoacă s-a referit şi la realizările sale, înregistrate în cei 8 ani de mandat, pe care le-au resimţit toţi locuitorii capitalei. Printre acestea se regăsesc: procurarea și asamblarea a 160 troleibuze la standarde europene, reconstrucţia Lacului “Valea Morilor”, reconstrucția a 20 de străzi, mai mult iluminat, inclusiv pe baza de ”LED”, amenajarea terenurilor de sport în campusurile universitare şi a terenurilor de fitness în parcurile din municipiu, construirea a 50 terenuri de minifotbal şi a peste 300 de locuri de joacă pentru copii.

    La finalul întâlnirii, Dorin Chirtoacă i-a îndemnat pe cei prezenţi să vină la vot pe 14 iunie, să-şi convingă prietenii, rudele şi colegii să participe la alegeri şi să voteze Primarul și echipa Partidului Liberal pentru Consiliul Municipal.

    Cei prezenţi i-au mulţumit lui Dorin Chirtoacă pentru activităţile realizate în decursul a 8 ani de mandat şi i-au dorit mult succes şi victorie la alegeri.

    Serviciul de presă al PL

     

    2 iunie 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com