• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu și Lilian Carp au avut o întâlnire cu profesorii Liceului Teoretic „Traian”

    Mihai Ghimpu și Lilian Carp au avut o întâlnire cu profesorii Liceului Teoretic „Traian”

    28.05.2015  

    Mihai Ghimpu și Lilian Carp au avut astăzi, 28 mai 2015, o întâlnire electorală cu colectivul pedagogic al liceului teoretic „Traian” din sectorul Botanica al Capitalei.

    Lilian Carp, Vicepreședinte al PL, a vorbit profesorilor despre proiectele implementate în capitală de către primarul general, Dorin Chirtoacă, pe parcursul celor 2 mandate, dar și despre succesele înregistrate de acesta.

    La rândul său, Președintele PL, Mihai Ghimpu, a ținut să explice celor adunați situația în care s-a pomenit Republica Moldova în ziua de azi și care sunt principalele motive pentru care aceștia trebuie să voteze pe data de 14 iunie 2015 candidații Partidului Liberal la funcțiile de primari și consilieri.

    „Alegerile din 14 iunie vor fi ca niciodată alegeri istorice. Istorice pentru că ne aflăm într-o ipostază destul de complicată. Pe 14 iunie nu alegem doar primarii și consilierii, dar alegem și ceea ce dorim pentru copii noștri. Alegem să trăim în continuare cu cei care fug după bani și funcții sau alegem ceea ce este în interesul cetățeanului? Echipa Partidului Liberal nu a furat niciodată și nici nu va fura, nu v-a trădat și nici nu vă va trăda, pentru că echipa PL a fost mereu cu sufletul alături de oameni și am muncit pentru interesul  cetățeanului!” - a spus Mihai Ghimpu.

    Cei prezenți au mulțumit Președintelui PL pentru vizită și au apreciat activitatea sa politică, dar și succesele înregistrate de Dorin Chirtoacă și munca pe care a depus-o acesta pentru ca orașul Chișinău să fie mai aproape de nivelul unui oraș european.

    Serviciul de Presă al PL

     

    28 mai 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com