• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a avut o întâlnire electorală cu personalul Spitalului Clinic de Traumatologie şi Ortopedie

    Mihai Ghimpu a avut o întâlnire electorală cu personalul Spitalului Clinic de Traumatologie şi Ortopedie

    27.05.2015  

    Deputatul Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal, și șeful Direcției Sănătate a primăriei Chișinău, Mihai Moldovanu, au avut astăzi, 27 mai 2015, o întâlnire electorală cu angajații Instituţiei Medico-Sanitară Publică „Spitalul Clinic de Traumatologie şi Ortopedie”.

    La întâlnire, președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a comunicat celor prezenți prioritățile candidatului PL la cel de al treilea mandat la funcția de Primar General al mun. Chișinău din partea PL, Dorin Chirtoacă.

    „O sumedenie de probleme au fost rezolvate, dar mai sunt și multe de făcut. Pentru a face schimbările spre bine nu este suficient să ai un primar bun, este necesar să ai majoritatea în consiliul municipal. Trebuie cu toții să înțelegem că dacă vrem să avem un oraș la nivel european, trebuie să optăm la alegerile generale locale pentru consilierii și candidații la funcția de primari din partea Partidului Liberal!” – a spus Mihai Ghimpu.

    La rândul lor, cei prezenți la întrevedere au apreciat aportul adus de către Dorin Chirtoacă în dezvoltarea continuă a sistemului de sănătate publică din Chișinău, dar și activitatea politică a președintelui PL, Mihai Ghimpu.

     

    Serviciul de presă al PL

     

    27 mai 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com