• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă și Mihai Ghimpu – întâlniri electorale în capitală

    Dorin Chirtoacă și Mihai Ghimpu – întâlniri electorale în capitală

    27.05.2015  

    Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, și candidatul Partidului Liberal la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, au avut astăzi o întâlnire electorală  cu studenții Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

    În cadrul întâlnirii, primarul general Dorin Chirtoacă a prezentat în fața studenților reușitele pe care le-a înregistrat în perioada celor 8 ani, când s-a aflat la cârma Capitalei.

    Liderul liberalilor, Mihai Ghimpu, a ținut să amintească celor prezenți la întrunire, despre importanța alegerilor locale generale din 14 iunie.

    „Astăzi ca niciodată suntem la răscrucea-răscrucilor, pe data de 14 iunie ne vom afla în fața unii decizii definitive. Este vorba de un vot istoric. Noi suntem cei care vom decide ce facem mai departe și în care zonă rămânem. Ori mergem spre zona unde nevoile oamenilor și drepturile lor sunt primordiale, adică în UE, ori rămânem în continuare cu politicienii care vorbesc frumos în fața cetățenilor, dar îi fură pe la spate, asta este zona controlată de Rusia. Asta este zona Uniunii Vamale, unde funcțiile și banii sunt puse în prim plan.

    DVS trebuie să țineți cont de faptul că Partidul Liberal este unicul partid care nu a furat și nu va fura, nu a trădat și nici nu va trăda, din simplu motiv că echipa PL este cu suflet pentru oameni, pentru libertate și pentru bunăstarea cetățenilor. De aceea țineți cont cui dați votul pe 14 iunie! Votați primarii și consilierii PL pentru a slava cursul european al Republicii Moldova!” – a subliniat Mihai Ghimpu.

    După întâlnirea cu studenții de la USMF, Președintele PL a mers la o întrevedere cu colectivul pedagogic de la liceul cu predare în limba rusă „Nicolai Gogol”. Aici elevii liceului i-au pregătit o surpriză liderului liberal - un program cultural cu cântece în limba română.

    Liderul liberalilor a vorbit cu profesorii despre cele mai stringente probleme cu care se confruntă societatea în ultima perioadă, dar și despre alegerile locale generale din data de 14 iunie.

    Pedagogii i-au mulțumit Președintelui PL pentru vizită, pentru activitatea Dumnealui, dar și a Partidului Liberal, și au apreciat gestul Președintelui PL de a merge de la ușă la ușă și a discuta cu fiecare locuitor al Chișinăului

    Serviciul de presă al partidului Liberal

     

    27 mai 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com