• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a avut o întâlnire electorală cu personalul medical de la Institutul de Medicină Urgentă

    Mihai Ghimpu a avut o întâlnire electorală cu personalul medical de la Institutul de Medicină Urgentă

    26.05.2015  

    Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, însoțit de vicepreședintele PL, șeful Direcției Sănătate din cadrul primăriei Chișinău, Mihai Moldovanu, a avut o întrevedere cu lucrătorii medicali ai Institutului de Medicină Urgentă.

    În cadrul întrevederii, Mihai Moldovanu, în calitate de șef al Direcției Sănătate, le-a comunicat celor prezenți despre succesele înregistrate de către direcția municipală pe care o conduce, în perioada  celor opt ani cât la cârma primăriei s-a aflat Dorin Chirtoacă.

    La rândul său, liderul liberalilor, Mihai Ghimpu, a ținut să le amintească angajaților Institutului de medicină Urgentă că în pofida greutăților și dilemelor din politica Republicii Moldova, echipa Partidului Liberal a spus mereu adevărul tranșant și este unica echipă care nu a furat și nu a participat în proiecte dubioase care au prejudiciat bugetul de stat cu miliarde de lei.

    „În acest context, pe data de 14 iunie 2015, când vor avea alegerile locale generale, cetățenii vor trebui să decidă ce vor alege. Vor alege o viață mai bună alături de o echipă de politicieni cinstiți sau vor alege pe cei care ies în fața cetățenilor și vorbesc frumos, ca ulterior să-i fure și să compromită cursul european al Republicii Moldova, ori vor vota pe cei care vor cu Uniunea Vamală, cei care fac jocurile Moscovei?

    Trebuie să înțelegeți că alegerile locale nu se limitează doar la primari sau consilieri, sunt alegeri geopolitice. Iar pentru a salva cursul european al Republicii Moldova, este prioritar să nu lăsăm Capitala în mâna trădătorilor sau oportuniștilor.

    Candidatul PL, Dorin Chirtoacă, este un adevărat vector european, fiind apreciat la nivel internațional. Dar pentru a face schimbările până la capăt nu este îndeajuns să ai un primar bun, trebuie să deții și majoritatea în Consiliu. De aceea vă invit ca pe data de 14 iunie să salvăm împreună cursul european, să votăm Dorin Chirtoacă și echipa de consilieri ai Partidului Liberal”, a spus Mihai Ghimpu.

    Serviciul de presă al PL

    26 mai 2015 

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com