• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a avut întâlniri electorale la Liceul cu Profil Real „M. Marinciuc” și Școala Profesională Nr 9 din capitală

    Mihai Ghimpu a avut întâlniri electorale la Liceul cu Profil Real „M. Marinciuc” și Școala Profesională Nr 9 din capitală

    25.05.2015  

    Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, s-a întâlnit astăzi cu elevii și profesorii de la Liceul Teoretic cu Profil Real „Mihai Marinciuc” și cei de la Școala Profesională Nr.9 din capitală.

    Corpul didactic din cadrul acestor instituții de învățământ au apreciat eforturile Partidului Liberal, în special rezultatele din plan național, dar și activitatea Primarului Dorin Chirtoacă.

    Mihai Ghimpu a accentuat că munca depusă de profesori este una nobilă, ea educă și crește o generație cu aspirații europene, fără corupție. Dânsul a ținut să mai precizeze pentru cei prezenți la întrevedere că, în contextul alegerilor locale generale din 14 iunie 2015, acum ca niciodată ar trebui să fie mai uniți pentru a salva cursul european al Republicii Moldova – „Aceste alegeri din 14 iunie nu sunt simple alegeri locale, ci sunt alegeri geopolitice. Pentru că Primarii și Consilierii aleși în fiecare localitate, fiecare sat și oraș, vor promova politica partidului din care fac parte, iar dacă ei sunt preponderent de stânga, cursul nostru european va fi periclitat. Cei pe care îi alegeți trebuie să fie oameni onești, cinstiți, oameni care luptă pentru cauza noastră comună, care vă reprezintă interesele, nu care abia așteaptă să ocupe o funcție pentru a vă fura și a vă ține în sărăcie. Iată de ce vă chem să votați Partidul Liberal, noi nu v-am trădat, nu am furat, nu am făcut alianță cu comuniștii. Dar, cel mai important, noi nu ne-am dezamăgit alegătorii și ne-am respectat promisiunile, așa cum a făcut-o și Dorin Chirtoacă în Chișinău, fiind în funcția de Primar General. Alegeți echipa care are realizări concrete și care nu poate fi cumpărată sau vândută! Votați Partidul Liberal și Dorin Chirtoacă pentru a duce la bun sfârșit ceea ce deja a început în Chișinău – transformarea acestuia într-o capitală europeană.”

    Participanții au adresat întrebări Președintelui PL, Mihai Ghimpu, despre situația politică, despre miliardul furat și din ce cauză cei vinovați nu sunt trași la răspundere, despre problemele din sistemul educațional și medical, salariile mici etc. În acest sens, Mihai Ghimpu a accentuat: „Dragi cetățeni, probleme sunt multe, iar ele vor putea fi soluționate doar de o guvernare cinstită și pentru oameni. Republica Moldova va avea viitor doar în cadrul Uniunii Europene, acolo unde oamenii sunt prioritatea conducerii, acolo unde guvernarea muncește pentru cetățeni, dar nu îi fură. UE ne ajută constant, oferă granturi, credite nerambursabile, finanțează multe proiecte, dar acești bani nu ajung la destinație din cauza corupției. Iată un motiv în plus pentru care trebuie să alegeți Partidul Liberal și candidatul nostru la funcția de Primar General al mun. Chișinău – Dorin Chirtoacă! E timpul să facem dreptate, iar dreptatea o face fiecare din dvs prin VOT!”

     

    Serviciul de presă al PL

     

    25 mai 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com