• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu s-a întâlnit cu alegătorii din Colonița, Holercani și Mărcăuți

    Mihai Ghimpu s-a întâlnit cu alegătorii din Colonița, Holercani și Mărcăuți

    25.05.2015  

    Alegătorii din trei localități ale Republicii Moldova, Holercani  și  Mărcăuți, Dubăsari, dar și  cei din localitatea Colonița, municipiul Chișinău, s-au întâlnit ieri, 24 mai 2015, cu Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

    Liderul liberalilor a mers însoțit de activiștii PL, în toate cele trei localități menționate mai sus, unde a discutat cu cetățenii despre pericolul în care se află Republica Moldova în contextul alegerilor locale generale din 14 iunie 2015.

    Dânsul le-a declarat celor prezenți la întâlniri că alegerile locale din luna iunie nu sunt doar alegeri locale, dar sunt alegeri geopolitice. Alegeri unde se va decide soarta cursului european al Republicii Moldova - „Dacă vom vota partidele de stânga care optează pentru Uniunea Vamală  sau cele care au compromis așteptările cetățenilor și au furat un miliard de euro, cursul european al Republicii Moldova va fi periclitat. Echipa Partidului Liberal nu a furat și nici nu va fura, nu a trădat și nici nu va trăda niciodată. Acum totul depinde de noi, ce alegem și ce vrem pe viitor. Vrem să trăim într-o societate fără corupție, unde este pus în prim plan omul și necesitățile sale, sau optăm pentru Uniunea Vamală, unde se face totul pentru funcții și bani, dar nu pentru oameni. Deci, dragi cetățeni, vă invit ca pe data de 14 iunie să facem alegerea corectă și să votăm primarii și consilierii Partidului Liberal, pentru a menține cursul european al Republicii Moldova și pentru a face copiilor noștri un viitor mai bun la noi acasă, în Libertate, Dreptate, Adevăr și Bunăstare.”

     Cei prezenți i-au adresat întrebări Președintelui și i-au spus despre problemele cu care se confruntă. Aceștia au apreciat la nivel înalt activitatea politică a lui Mihai Ghimpu și a întregii echipe a Partidului Liberal.

    Serviciul de Presă al Partidului Liberal

    25.05.2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com