• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu s-a întâlnit cu locuitorii comunei Băcioi, mun. Chișinău

    Mihai Ghimpu s-a întâlnit cu locuitorii comunei Băcioi, mun. Chișinău

    24.05.2015  

    ”Astăzi ca niciodată viitorul nostru european este pus la grea încercare, astăzi votând pentru primar și consilieri, nu înseamnă vot doar pentru sat,  este și un vot care ne va arăta încotr-o merge Republica Moldova, aceasta  este declarația făcută de Mihai Ghimpu la întâlnirea de sâmbătă seara cu locuitorii comunei Băcioi.

    Trăim vremuri grele, când cei pe care poporul i-a votat pentru a le rezolva problemele, au furat miliardul, au trădat alegătorii și au stopat cursul european al Republicii Moldova. Partidul Liberal, niciodată nu vă va trăda și nu vă va fura, astăzi Dorin Chirtoacă și PL, sunt garanția continuării cursului european al republici, este garanția că pe acest pământ să nu ajungă armata lui Putin, care după ce a ocupat Ucraina cu tancurile, vor să ne ocupe și pe noi, doar că prin votul D-stră al cetățenilor. Astăzi nu va trădat doar Partidul Liberal, Republica Moldova trebuie să devină un stat liber, prosper, unde omul să simtă Liberatea, Dreptatea, Bunăstarea și Adevărul, acestea sunt sensul vieții pe pământ, , a ținut să puncteze Mihai Ghimpu.

    Vitalie Șalari, primarul degrevat şi candidatul PL la funcţia de primar al comunei Băcioi, a mulţumit preşedintelui PL, dar şi lui Dorin Chirtoacă,  pentru că în ultimii patru ani, a susţinut substanţial localităţile din componenţa comunei Băcioi, unde s-au construit drumuri noi, reparat și construit un bloc nou la grădinița de copii, mai mult iluminat public, o fântână arteziană și rețele de  apeduct dar și patru locuri noi de joacă pentru copii, precum și multe altele.

    În următorul mandat, pe care Vitalie Șalari îl va câștiga din primul tur, acesta își propune să finalizeze lucrările de reparație capitală a Grădiniței nr.

    140, lucrările de reparație capitală a stadionului din localitate, precum și demararea lucrărilor de construcție a stației de epurare și a sistemului de canalizare pentru satele Băcioi, Frumușica, Brăila și Străisteni.

    Printre obiectivele propuse se mai numără și finalizarea lucrărilor de lichidare a gunoiștii neautorizate, continuarea dezvoltării rețelelor inginerești (drumuri, apeducte, iluminat public, rețele electrice), amenajarea terenurilor de joacă pentru copii și elaborarea planului urbanistic general al localităților din cadrul comunei Băcioi. Vezi video de la eveniment mai jos.

    Serviciul de Presă al PL
    23 mai 2015

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com