• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a participat la „Gala Laureaților 2015” a elevilor Liceului Teoretic „Ștefan cel Mare”

    Mihai Ghimpu a participat la „Gala Laureaților 2015” a elevilor Liceului Teoretic „Ștefan cel Mare”

    22.05.2015  

    Deputatul Mihai Ghimpu, Președintele Fracțiunii PL în Parlament și Președintele Partidului Liberal, a participat astăzi, 22 mai 2015, la „Gala Laureaților 2015” a elevilor Liceului Teoretic „Ștefan cel Mare” din sectorul Râșcani al Capitalei.

    La eveniment a fost prezentă conducerea și colectivul pedagogic al liceului, iar cei mai buni elevi din liceu s-au ales cu diplome bine meritate. 

    Deputatul  Mihai Ghimpu a ținut să mulțumească profesorilor și elevilor pentru munca depusă - „Aduc felicitări laureaților concursului, le doresc și în continuare succese și întotdeauna să fie primii, este foarte important atunci când munca este apreciată.  Asta este un exemplu bun pentru toți cei care muncesc, învață bine, pentru că doar așa societatea poate merge înainte.

    N-aș vrea să se termine ziua doar cu aceste diplome înmânate laureaților concursului, și pentru ca să fiți toți câștigători în această zi, am înțeles că aveți nevoie de un diaproiector, așadar, din partea mea veți avea un diaproiector, doar că după alegeri.”

    Mihai Ghimpu și-a adus aminte de anii săi de școlar și le-a zis celor prezenți:

    „Cu toate greutățile pe care le avem, vreau să vă spun că trăiți vremuri frumoase. Învățați în liceul „Ștefan cel Mare”, ce onoare pentru voi, ce timpuri… Noi n-am avut asemenea noroc… Acesta este meritul părinților dumneavoastră, pedagogilor dumneavoastră, a tuturor celor care au făcut ca astăzi să aveți zile care vă oferă o perspectivă europeană, o viață mai fericită. Sunt convins că anume voi, cei care sunteți laureați ai concursului, veți fi schimbarea și vom face ca aici să fie Dreptate, Libertate, Bunăstare și Adevăr.”

    La rândul lor, cei prezenți la eveniment i-au mulțumit deputatului liberal pentru surpriză, nu înainte de ai mulțumi pentru că i-a onorat cu prezența.

    Serviciul de presă al PL

     

    22 mai 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com