• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a avut discuții cu profesorii și elevii Liceului „Mihai Eminescu”

    Mihai Ghimpu a avut discuții cu profesorii și elevii Liceului „Mihai Eminescu”

    19.05.2015  

    Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a mers astăzi, 19 mai 2015, într-o vizită la Liceul „Mihai Eminescu” din sectorul Botanica al capitalei, unde a avut o întrevedere cu liceenii și colectivul pedagogic.

    În cadrul discuției au fost abordate subiecte ce țin de realizările celor 8 ani de activitate în funcția de Primar General a lui Dorin Chirtoacă.

    Președintele Partidului Liberal a îndemnat elevii claselor superioare, cu drept de vot, dar și profesorii, să conștientizeze unele lucruri atunci când vor pune ștampila pe buletinul de vot, pe data de 14 iunie 2015 - „Alegerile locale generale din 15 iunie vor confirma vectorul european al republicii, avem iarăși de ales între Vest și Est! Vă reamintesc, Chișinăul e unica speranță și cetate a democrației, de aceea noi avem obligația să o dezvoltăm și să nu-i lăsăm pe trădători și hoți să pună mâna pe ea! Viitorul nostru poate fi doar în Uniunea Europeană! De aceea vă îndemn să alegeți echipa care nu v-a trădat, nu a furat, echipa care este preocupată de oameni, de problemele lor, de cauza noastră comună – Partidul Liberal!”

    Dânsul a recomandat celor adunați: „Am început cu sloganul „Un primar tânăr pentru o capitală europeană” și în decursul acestor opt ani au fost multe realizări, începând cu stația de epurare și terminând cu reparația lacului „Valea Morilor”. Nu este încă totul la locul lui, mai sunt multe de făcut. De aceea vă chem să votați pentru viitorul vostru, cu un primar tânăr, energic, care a dovedit timp de 8 ani că poate face schimbări pentru Chișinău și împreună cu care putem slava cursul european al Republicii Moldova. Votați Dorin Chirtoacă - PRIMARUL FAPTELOR CONCRETE!”

    Totodată, liderul liberalilor a ținut să atenționeze profesorii despre pericolul în care se află generația tânără, care riscă să facă parte dintr-o societate coruptă, iar elevilor le-a zis că numai munca cinstită și adevărul au mișcat lumea din loc.

    La final, directorul instituției, Dan Mihai Nuțu, a ținut să aducă mulțumiri liderului liberal pentru semnarea în 2010  decretului prezidenţial prin care a decorat Liceul „Mihai Eminescu” cu cea mai înaltă distincţie în stat - “Ordinul de Onoare”. Cei prezenți au menţionat că prin acordarea acestei distincţii de stat, au fost apreciate eforturile cadrelor didactice pe parcursul anilor în promovarea valorilor naţionale, educaţia unei generaţii de tineri patrioţi, care-şi iubesc neamul, limba şi istoria.

     

    Serviciul de presă al PL

     

    19 mai 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com