• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Președintele Partidului Liberal a avut o întrevedere cu profesorii Liceului „Mihail Kogălniceanu”

    Președintele Partidului Liberal a avut o întrevedere cu profesorii Liceului „Mihail Kogălniceanu”

    18.05.2015  

    Colectivul pedagogic de la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din capitală a avut astăzi, 18 mai, o întâlnire cu președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

    Liderul liberalilor a vorbit cu profesorii despre campania electorală a alegerilor locale generale din 14 iunie 2015.

    Mihai Ghimpu a accentuat importanța alegerilor generale locale din acest an: „Alegerile locale din acest an au devenit alegeri geopolitice. La fel ca în alegerile parlamentare din toamna anului trecut, vom fi în fața la doi vectori: Uniunea Europeană, ceea ce înseamnă depărtarea de Federația Rusă și apropierea de lumea civilizată, sau Uniunea Vamală, acolo unde în prim plan sunt funcțiile și banii, dar NU omul și nevoile lui.  Nu este vorba de un vot pentru un candidat electoral, dar este vorba pentru zona în care vrem să mergem.”

    Președitele PL a subliniat că Dorin Chirtoacă este unicul candidat care merită voturile fiecărui locuitor al capitalei, întrucât este PRIMARUL care și-a respectat promisiunile și a asigurat dezvoltarea stabilă a Chișinăului, reușind să depășească falimentul și să acopere datoriile lăsate de comuniști – „Dorin Chirtoacă merită să rămână în continuare primar, pentru a nu lăsa capitala în mâinile comuniștilor, trădătorilor sau celor cu interese. Chișinăul este unica șansă pentru a avea o viață mai bună și pentru a menține cursul european al Republicii Moldova! Vă chem să-l votați pe Dorin Chirtoacă la funcția de primar al municipiului Chișinău. Însă, nu este suficient să ai un primar bun, trebuie să ai și majoritatea în Consiliul Municipal pentru a putea realiza și mai multe pentru Chișinău, de aceea la alegerile locale din 14 iunie trebuie să votați consilierii Partidului Liberal pentru schimbarea lucrurilor spre mai bine! Votați PRIMARUL FAPTELOR CONCRETE! VOTAȚI DORIN CHIRTOACĂ!”

    Tot în cadrul întrevederii de astăzi,  profesorii liceului „Mihail Kogălniceanu” au discutat cu liderul liberal despre noul Cod al învățământului, dar au abordat și problema salariilor mici  și condițiilor în care sunt nevoiți să educe tânăra generație.

     

    Serviciul de presă al PL

     

    18 mai 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com