• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a fost în vizită la Liceul „Mircea Eliade”

    Mihai Ghimpu a fost în vizită la Liceul „Mircea Eliade”

    15.05.2015  

    Încă o instituție de învățământ a fost vizitată de Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Este vorba despre liceul Mircea Eliade, unde liderul liberal a avut astăzi, 15 mai,  o întâlnire cu elevii claselor a XII-a și colectivul pedagogic al liceului.

    Mihai Ghimpu le-a vorbit celor veniți la întrevedere despre  situația Republicii Moldov,a în contextul situațiilor geopolitice tensionate în regiune, dar și despre riscurile la care este supusă Republica Moldova după alegerile generale locale din 14 iunie 2015, în cazul în care vor fi votate partidele de stânga sau vor fi încurajați cei care au furat un miliard din bugetul de stat. Dânsul a reamintit profesorilor despre avantajele integrării Republicii Moldova și în Uniunea Europeană și a accentuat că  la 14 iunie 2015 nu vor fi aleși doar primarii și consilierii în localitățile din republică, inclusiv Chișinău, ci va fi decis și viitorul Republicii Moldova: Est sau Vest.

     „Capitala a fost și rămâne a fi cetatea rezistenței și posibilității de a merge înainte. De a merge în Uniunea Europeană, acolo unde omul și legea prevalează! La data de 14 iunie 2015 trebuie să facem alegerea corectă, aceste alegeri nu sunt doar alegeri locale, dar sunt alegeri geopolitice. Din acest motiv vă invit să votăm primarii și consilierii Partidului Liberal, oameni care muncesc cu suflet, sunt preocupați de problemele oamenilor și sunt dedicați lor!” – a mai subliniat Președintele PL.

    La rândul lor,  profesorii și elevii liceului „Mircea Eliade” au ținut să-i mulțumească liderului liberal pentru că, în pofida programului încărcat, a găsit timp pentru a trece pe la ei prin vizită, dar și au adăugat că susțin în totalitate activitatea de primar a lui Dorin Chirtoacă.

    Serviciul de presă al PL
    15 mai 2015
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com