• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a avut întâlniri cu liceenii și colectivul pedagogic de la mai multe instituții de învățământ

    Mihai Ghimpu a avut întâlniri cu liceenii și colectivul pedagogic de la mai multe instituții de învățământ

    14.05.2015  

    Elevii claselor a XII-a  de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” și cei de la Liceul „Iulia Hajdeu” au avut astăzi o întâlnire cu președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

    Toți cei adunați au vorbit cu mult entuziasm despre valorile naționale ale neamului românesc, dar și despre cursul european al Republicii Moldova, cât și despre alegerile locale generale din 14 iunie 2015.

    Mihai Ghimpu a adus mulțumiri liceenilor, dar și pedagogilor pentru munca pe care o depun. Dânsul a ținut să precizeze:

    „Pedagogii fac un lucru bun, dar, din păcate, au salarii mici, iar cei care fură un miliard au salarii mari!”

    În cadrul discursului său, liderul liberalilor a accentuat importanța alegerilor locale generale din 14 iunie 2015, accentuând că este unica șansă ca Moldova să-și păstreze cursul european.

    „Nu este vorba doar despre alegerea unui primar în Chișinău sau în altă localitate, este vorba despre alegeri geopolitice. Tindem spre Est sau spre Vest? Spre Uniunea Europeană sau spre Uniunea Vamală? Sau îi încurajăm pe cei care au furat miliardul? De 25 de ani ne batem cu cei care vin și fură, iar pe urmă se spală pe mâini unii pe alții. Partidul Liberal este cel care va aduce bunăstare! Partidul Liberal este pentru oameni, noi am suntem cei care optăm pentru valorile naționale ale neamului!” – a accentuat Mihai Ghimpu.

    Totodată, liderul liberalilor a vorbit și despre limba și tradițiile neamului românesc și și-a amintit cu drag de anii de școală.

    La final, directoarea Liceului „Vasile Alecsandri”, Daniela Vacarciuc, a mulțumit liderului Partidului Liberal pentru că a găsit timp, în pofida programului încărcat, și a trecut și pe la ei în vizită. Dânsa a ținut să aprecieze la înalta valoare activitatea primarului general de Chișinău, Dorin Chirtoacă, dar și lupta lui Mihai Ghimpu pentru cauza națională.

    Tot azi, Președintele partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a avut o întâlnire cu colectivul pedagogic de la mai multe grădinițe și instituții școlare și preșcolare din sectorul Buiucani al Capitalei. Întâlnirea a avut loc la Liceul Teoretic „Natalia Dadiani” din sectorul Buiucani.

    În cadrul discuției, Mihai Ghimpu a vorbit despre cursul european al republicii Moldova și a accentuat că Republica Moldova nu poate intra în Uniunea Europeană cu o conducere coruptă - „UE nu acceptă corupția!”

    Acesta i-a îndemnat pe cei prezenți la întâlnire să fie atenți și să se gândească pe cine votează la data de 14 iunie 2015 - „Pentru a nu pierde capitala, ceea ce ar însemna pierderea cursului european pentru Moldova, votați primarii și consilierii PL! Trebuie să menținem calea spre Uniunea Europeană nu spre Uniunea Vamală!” - a mai adăugat liderul liberalilor.

     

    Serviciul de presă al PL

     

    14 mai 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com