• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  „Organizarea activității de secretariat în cadrul Partidului Liberal”, tema unui Training organizat de PL

    „Organizarea activității de secretariat în cadrul Partidului Liberal”, tema unui Training organizat de PL

    29.03.2015  

    Duminică, 29 martie 2015, în sediul central al Partidului Liberal s-a desfăşurat un Training de instruire pentru secretarii-coordonatori din cele 32 de Organizaţii Teritoriale (OT) ale Partidului Liberal. Participanţii la training au fost instruiţi asupra modului de menţinere şi evidenţă a documentaţiei de partid, precum şi a planificării eficiente a activităţilor.

    La seminar au participat, în calitate de invitați, Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal, Ion Apostol, Secretar General al Partidului Liberal și Arcadie Calaraș, organizatorul și moderatorul acestui seminar. În calitate de  traineri – Roman Andrieș, vicepreședinte TL, Mihai Pașcovschi, secretar general TL și Cristina Boaghi, vicepreședinte OFL.

    În cadrul deschiderii evenimentului, Mihai Ghimpu a venit cu un mesaj de felicitare pentru participanți și a accentuat că, echipele teritoriale trebuie să reprezintă factori-cheie pentru performanța și succesul unui partid.

    „Secretarii coordonatori sunt cei de care depinde buna organizare și funcționare a structurii. Sunt convins că astăzi o să auziți lucruri care o să vă ajute în activitate de secretar coordonator și vă îndemn să aveți o activitate bună în teritoriu și o conlucrare eficientă cu Secretarul General al PL, Un partid bine organizat are plus 10% din start în alegeri, cu condiția că nu fură miliarde, a menționat Mihai Ghimpu.

    Participanții au format patru grupe care, rând pe rând, au parcurs cele patru module:

    -          Aplicarea prevederilor statutare privind activitatea secretarilor coordonatori;

    -          Menținerea Registrului de evidenţă a membrilor PL;

    -          Activități de secretariat în cadrul Organizației Teritoriale;

    -          Activități practice.

    Participanții au fost instruiți despre atribuțiile statutare ale secretarilor coordonatori ai OT; procedee organizaționale coordonate, organizate și  gestionate de către secretarii coordonatori ai OT; activitatea organelor de conducere ale OT și ale OL; prezentarea și utilizarea soft-ului pentru Registrul de evidență a membrilor PL etc.

    La final, Ion Apostol, Secretar General al PL, a accentuat importanța pentru un partid mare de a avea structuri și oameni bine organizați. „Partidul Liberal este un partid veritabil, care este bine structurat și în care secretarii coordonatori au o funcție foarte importantă. Sa n-aveți frică să spuneți ceea ce gândiți și să nu vă descurajați”, a enunțat Secretarul General al PL.

    Trainingul „Organizarea activității de secretariat în cadrul Partidului Liberal” face parte din programul de instruire a membrilor care ocupă funcții în cadrul partidului și vine după cel organizat de departamentele Social Media și  cel al Imaginii și Comunicării din cadrul Organizațiilor Teritoriale PL.

    Serviciul de Presă al PL
    29 martie 2015
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com