• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Adunarea Generală a Organizației locale or. Strășeni a Partidului Liberal

    Adunarea Generală a Organizației locale or. Strășeni a Partidului Liberal

    08.02.2015  

      Duminică, 8 februarie 2015, a avut loc Adunarea Generală a Organizației locale or. Strășeni a Partidului Liberal. La eveniment au participat Ion Apostol, Secretarul General al PL și Lilian Carp, Președintele Organizației Teritoriale Strășeni a Partidului Liberal, membri și simpatizanți ai partidului.

    Ordinea de zi a adunării a constituit, informații despre activitatea organizațiiei locale or. Strășeni a PL; alegerea conducerii organizației locale Strășeni și alte chestiuni.

    Adunarea Generală, în urma deliberărilor, l-a ales în calitate de Președinte al Organizației locale PL or. Strășeni, pe Iurie Topor.  De asemenea, au fost aleși, vicepreședinții – Croitorul Gheorghe și Rusu Ion, secretarul coordonator - Lilana Jardan și Biroul Permanent, format din 14 persoane.

    Ion Apostol a menționat că o echipă are nevoie de oameni uniți în jurul unei idei, de oameni bine pregătiți, care să meargă să ducă mesajul în fiecare casă din orașul Strășeni.

    ”Partidul Liberal, la moment este cotat foarte bine, avem nevoie de oameni ca D-stră, oameni integri, oameni care vor merge înainte și vor învinge” – a accentuat Secretarul General al PL, Ion Apostol.

             La final, Lilian Carp, a informat participanții despre situația social-politică din republică, ultimele evenimente politice interne și externe, despre decizia Consiliului Republican al PL de Participare la guvernare, doar în baza compromisului la care s-a ajuns la aeroport în prezența reprezentanților celor trei partide europene – ALDE, PPE și PES.

    Serviciul de presă al PL
    8 februarie 2015

            

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com