• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, s-a întâlnit cu Ambasadorul Lituaniei, Rimantas Latakas

    Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, s-a întâlnit cu Ambasadorul Lituaniei, Rimantas Latakas

    04.02.2015   Alina Mihail

    Mihai Ghimpu, Președintele PL, s-a întâlnit astăzi, 4 februarie 2015, cu Ambasadorul Lituaniei în Moldova, Rimantas Latakas.

    În cadrul întrevederii, cei doi oficiali,au abordat mai multe chestiuni şi probleme cu care se confruntă la momentul actual Republica Moldova, dar au fost tratate şi perspectivele integrării republicii în UE. Rimanas Latakas s-a interesat de poziţia Partidului Liberal în legătură cu coliția minoritară.

    Mihai Ghimpu a specificat importanța cursului european pentru RM, a implementării reformelor, cât și importanța luptei cu corupția.

    ” Reformele înseamnă distanțarea de trecut, iar distanțarea de trecut înseamnă îndepărtarea de politica imperialistă a Rusiei. Ghimpu și Partidul Liberal au cel mai mare interes pentru integrarea în UE, iar în ceea ce privește reformele, cu cât mai multe , cu atât mai bine pentru PL.”, a adăugat Președintele PL.

    Ambasadorul Lituaniei, a ținut să specifice că nu ar trebui să se facă o abatere de la drumul european, iar sprijinul Lituaniei va fi garantat doar dacă se vor face reforme în Republica Moldova.

     Serviciul de Presă al PL
    4 februarie 2015
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com