• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Președintele PL, Mihai Ghimpu, s-a întâlnit cu E.S. Ambasadorul SUA, William H. Moser

    Președintele PL, Mihai Ghimpu, s-a întâlnit cu E.S. Ambasadorul SUA, William H. Moser

    15.01.2015  

     În cadrul întrevederii au fost abordate mai multe chestiuni şi probleme cu care se confruntă la moment Republica Moldova, prioritară fiind creare coaliției de guvernare. Mihai Ghimpu a menţionat că Partidul Liberal nu se va abate de la drumul pe care a pornit: ”Noi vrem calea europeană și o bună funcționare a valorilor, noi vrem o guvernare pentru oameni. PL vrea reforme, combaterea corupției și vrem să fim o echipă care-și asumă nu doar funcțiile ci și responsabilitatea. Vrem o guvernare democratică cu oameni cinstiți și profesioniști.”

     E.S. William H. Moser, și-a exprimat susținerea față de Partidul Liberal, urându-le succese pe viitor atât conducerii cât şi întregii echipe liberale: ” A fost minunat să lucrez aici, în Moldova, 3 ani si jumătate. A fost o plăcere să vă cunosc, Dle Ghimpu, și să lucrez cu Dvs. O sa va susținem in continuare și succes în ceea ce v-ați propus! ”

     

    Mihai Ghimpu a transmis un mesaj de mulțumire și recunoștință domnului Moser: ” Vă mulțumesc Dvs. personal cât și Țării D-stre pentru tot ceea ce ați făcut pentru R. Moldova. Susținerea Dvs. și a statului Dvs. rămâne să fie foarte importantă pentru noi. Sănătate să aveți și indiferent unde v-ați afla, să fiți cu noi. Azi nu există nimic mai important decât libertatea și bunăstarea omului. Cum se spune:  Peste ani n-ai nevoie nici de funcții nici de bani.”, a încheiat Președintele PL.

    Serviciul de Presă al PL
    15 ianuarie 2015
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com