• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Apel de Participare

    Apel de Participare

    05.12.2014  

    Tineretul Liberal are plăcerea de a informa membrii și simpatizanții săi despre seminarul cu tema Comunicarea Politică organizat cu suportul Fundației Friedrich Naumann și a Institutului de Studii Liberale.

    Evenimentul se va desfășura în perioada 12–14 Decembrie în Chișinău.

    Având în vedere că în vara anului 2015 vor fi alegeri locale, precum și importanța pregătirii tinerilor candidați, TL propune un proiect de formare privind comunicarea politică, care combină module, cum ar fi abilitați de comunicare, abilitați oratorice, dezbaterea politică, comunicare internă și negocierea politică.

    Scopul evenimentului este de a instrui liderii și membrii activi cum să comunice eficient pentru a spori prezența lor politică și administrativă. Obiectivul principal este de a dezvolta abilitățile de comunicare ale viitorilor tineri candidați la alegerile locale și de a susține formarea unei noi clase politice.

    Doritorii de a participa sunt rugați să se înregistreze la concurs prin trimiterea la adresa de email sergiu.boghean@gmail.com a CV-ului în format Euro-pass, conținând informații despre activitatea și experiența politică, de partid sau liberală, care să fie însoțit de o Scrisoare de motivare (nu mai mare de o pagina A4) unde să fie specificată motivația participării și argumentele în favoarea selectării.

    Ambele documente trebuie să fie trimise nu mai târziu de 10 Decembrie 2014. Dosarele incomplete sau trimise cu întârziere nu vor fi examinate. Doar persoanele selectate vor fi contactate ulterior. Indicați, vă rog, în subiectul email-ului denumirea Seminar TL Comunicare Politică. Costurile de cazare și masa vor fi acoperite de organizatori.

    Serviciul de Presă al PL

    5 decembrie 2014

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com