• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  CARAVANA NATO ȘI UE - discursul vicepreședintelui PL, Valeriu Munteanu, candidat PL la funcția de deputat în Parlament

    CARAVANA NATO ȘI UE - discursul vicepreședintelui PL, Valeriu Munteanu, candidat PL la funcția de deputat în Parlament

    28.11.2014  

    PL a mers în această campanie electorală cu sloganul „Uniți în familia NATO și UE".

    PL este unica formațiune relevantă din Republica Moldova, unica formațiune parlamentară și viitoare parlamentară, fostă la guvernare și viitoare la guvernare, care militează în egală măsură pentru aderarea Republicii Moldova la UE, de rând cu aderarea noastră la NATO! Este o cale foarte și foarte complicată, dar este calea adevărului. Nu este calea jumătăților de măsură, așa cum fac alte partide din Republica Moldova care cunosc și înțeleg în egală măsură că R. Moldova ori va deveni membră NATO, după care va deveni membră UE, ori în continuare vom sta în acest spațiu al incertului, pentru că securitatea pe care o acordă NATO este o precondiție pentru a atrage investiții, pentru creșterea economică și pentru aducerea bunăstării, lucruri necesare pentru fiecare cetățean al R. Moldova.

    Subsecretarul de stat al SUA,Victoria Nuland, în data de 2 octombrie a trimis un mesaj clar și intransigent tuturor statelor membre NATO și UE și non-membre NATO și UE și a spus următorul lucru: Urmează ca toate țările din acest spațiu estic, fost de influență sovietic și rusesc, să se hotărască cu cine merge. Ori am văzut în reacția Serbiei, care a fost somată să aleagă fie să meargă pe drumul european pe care și l-a propus, fie să rămână mai departe alături de Federația Rusă, așa cum își dorește. Exact același lucru s-a întâmplat și în Ungaria, România. Jumătățile de măsură nu mai pot fi aplicate, jumătățile de măsură au adus Republica Moldova în această situație complicată în care ne aflăm noi.

    Noi, liberalii, niciodată nu am ales o cale ușoară! Noi întotdeauna am mers pe calea cea mai complicată, dar știm că este calea adevărului și calea care va scoate Republica Moldova la lumină.

    Stimați colegi, sunteți mesagerii Partidului Liberal ,sunteți purtătorii noștri de mesaj, mergeți în fiecare localitate, astfel încât la 30 noiembrie, duminică, fiecare cetățean al Republicii Moldova să iasă la vot, să voteze pentru PL, anume pentru Partidul Liberal, astfel încât R. Moldova să poată deveni stat membru NATO și UE!

    Cu PL în familia NATO și UE!

     

    28 noiembrie 2014

     

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com