• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  CARAVANA NATO ȘI UE - discursul Corinei Fusu, Prim-vicepreședintă a PL, candidată PL la funcția de deputat în Parlament

    CARAVANA NATO ȘI UE - discursul Corinei Fusu, Prim-vicepreședintă a PL, candidată PL la funcția de deputat în Parlament

    28.11.2014  

    Dragi Prieteni,

    Stimați cetățeni,

    Scumpi liberali!

    Astăzi Partidul Liberal își desfășoară acțiunea culminantă, de vârf, din această campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 - Caravana NATO și UE!

    Trăim astăzi vremuri istorice, vremuri istorice pentru Ucraina, pentru România, pentru Republica Moldova, pentru întreaga Europă! Tot estul Europei astăzi se confruntă cu mari dificultăți, marile capitale ale occidentului transmit mesaje estului Europei, inclusiv Republicii Moldova. Astăzi, în acest context geopolitic, nu mai există locuri pentru compromisuri, nu mai există loc pentru politică „deșteaptă", nu mai există loc pentru politică publicitară, nu mai exist loc pentru politică de a  avea interese și foloase de la 2 vaci! NU! Mergem într-o singură direcție! În direcția NATO și UE cu PL!

    Partidul Liberal, membru al Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa, marea familie a liberalilor europeni, a înțeles bine acest lucru și noi am decis că aderarea la NATO a Republicii Moldova este unica posibilitate pentru pace, securitate, bunăstare! Noi vrem să transmitem acest mesaj tuturor capitalelor occidentale și Europene. Partidul Liberal și-a ales tabăra! PL și-a ales prietenii! PL și-a ales direcția! Vectorul și direcția este NATO și UE! Este lumina, pacea și bunăstarea!

    Cine dorește să facă ceva trebuie să se miște, cel care se mișcă trebuie să-și cunoască scopul ca să-l poată atinge!  Vreau astăzi să vă reamintesc definiția pe care a dat-o  marele patriot și filosof român, Petre Țuțea, neamului românesc și ce înseamnă să fii bun român. Petre Țuțea, în cartea sa „Între Dumnezeu și Neamul meu",  a scris :„ A fi bun român înseamnă a fi bun creștin! Să o cinstești pe Maica Domnului, Născătoare  de Dumnezeu,  și să nu îți precupețești viața și puterile întru prosperarea neamului românesc."

    Noi, liberalii, suntem buni români! Faceți alegerea corectă! Votați Partidul Liberal!

    Cu PL în familia NATO și UE!

     

    28 noiembrie 2014

     

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com