• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Studenții de la medicină gândesc sănătos: Cu PL în familia NATO și UE!

    Studenții de la medicină gândesc sănătos: Cu PL în familia NATO și UE!

    27.11.2014  

    Astăzi, 27 noiembrie 2014, Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal, însoțit de deputatul PL Gheorghe Brega, au fost în vizită  la Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, dar și la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu".

    Studenții au fost încântați de vizita domnului Președinte Ghimpu, dovadă fiind prezența în număr foarte mare a acestora la întâlnire.

    Președintele PL le-a vorbit studenților despre importanța aderării R. Moldova la NATO  și importanța continuării cursului european - „Republica Moldova are viitor doar în cadrul UE și NATO!"

    Mihai Ghimpu a specificat și faptul că PL este unicul partid care este preocupat de limba română, de istoria neamului și de viitorul poporului - „Noi suntem un popor cu rădăcini adânci și avem în noi, prin definiție, valorile europene,  pentru suntem urmașii dacilor."

    In altă ordine de idei, Mihai Ghimpu a criticat acțiunile partidelor proruse, care manipulează cetățenii și îi mint în privința Uniunii Vamale, care nici nu există  -„80 la sută din cetățenii R. Moldova, indiferent de naționalitate, dorm cu frică.  De ce? Pentru că „peste gard", în țara vecină, Ucraina, se împușcă frate cu frate! Aceasta demonstrează necesitatea aderării republicii la NATO, iar partidul care promovează acest obiectiv este Partidul Liberal!"

    Presedintele PL a invitat tinerii la vot, i-a încurajat și i-a îndemnat să gândească rațional, pentru că fiecare vot contează, de fiecare vot în parte depinde viitorul lor, viitorul copiilor și a întregii țări. „Convingeți  măcar câte două persoane fiecare  să iasă la vot! Să voteze corect, adică sa voteze Partidul Liberal!" - a fost îndemnul Președintelui PL pentru studenții prezenți la întâlnire.

    De asemenea, Gheorghe Brega a ținut să specifice că PL  duce o politică corectă, iar apărarea  intereselor este una din prioritățile partidului. Astfel, la final i-a îndemnat la vot și a încheiat discursul cu sloganul Partidului Liberal: „Cu PL în familia NATO și UE!"

    Studenții care au participat la întâlniri și-au exprimat susținerea pentru Partidul Liberal, aceștia fiind ferm convinși că PL are politici eficiente de susținere a tineretului și promovează tinerii în viața politică, dovadă fiind tinerii candidați PL la funcția de deputat, precum și exemplul lui Dorin Chirtoacă, cel mai tânăr primar de capitală din Europa, Valeriu Munteanu, deputat, Ion Cebanu, ex-ministru al Tineretului și Sportului ș.a.

     

    Serviciul de presă al PL

    27 noiembrie 2014

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com