• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a avut o întâlnire electorală cu colaboratorii „Dansicons” SRL

    Mihai Ghimpu a avut o întâlnire electorală cu colaboratorii „Dansicons” SRL

    27.11.2014  

    În dimineața acestei zile, Mihai Ghimpu, Președintele PL, candidat PL la funcția de deputat în Parlament, a avut o întâlnire electorală cu colaboratorii „Dansicons" SRL. La eveniment au participat și candidații PL la funcția de deputat - Iurie Dârda, Președintele OT PL sec. Râșcani, Nicolae Balaur, Silvia Savca, Vasile Urâtu și Ștefan Schidu.

    Mihai Ghimpu le-a vorbit colaboratorilor despre necesitatea aderării R. Moldova la NATO și importanța continuării cursului european. „La 30 noiembrie, vă îndemn să votați pentru partidele proeuropene și în primul rând pentru PARTIDUL LIBERAL! Republica Moldova are viitor doar în cadrul UE și NATO! Doar așa putem asigura un viitor în pace și bunăstare pentru noi și pentru generațiile viitoare!", a accentuat Președintele PL.

    Totodată,  Mihai Ghimpu a criticat dur acțiunile unor partide proruse, care manipulează cetățenii și îi mint că Uniunea Vamală este soluția pentru R. Moldova - „Cum poate fi Uniunea Vamală soluția pentru un viitor mai bun, când această Uniune nici măcar nu există?! Pe lângă aceasta, noi nu avem hotar cu UV, pentru că este Ucraina, iar după războiul provocat de Rusia în această țară, cel puțin pentru 100 de ani nu e real ca Ucraina să aibă relații de colaborare cu Rusia, dar cu atât mai mult cu Uniunea Vamală. Ce alegem noi? Soarta țărilor membre UE, care au o economie dezvoltată, condiții de trai, salarii și pensii mari sau soarta Crimeii, Luhanskului și a Donețkului? Ziua alegerilor este crucială pentru viitorul republicii, noi trebuie să conștientizăm cât de important este să continuăm cursul european, pentru că nu putem risca să avem o situație similară Ucrainei și în Republica Moldova. Încotro, R. Moldova? Eu vă îndemn să mergeți cu PL în familia NATO și UE!"

    Președintele PL a îndemnat alegătorii să nu-și lase influențată decizia de daruri electorale și să aleagă rațional, pentru că de fiecare vot depinde viitorul republicii.

     „Ieșiți la vot! Convingeți-vă prietenii, rudele, cunoscuții să participe la scrutin și să aleagă partidul care nu v-a trădat, nu v-a dezamăgit, nu s-a vândut, nu a votat alături de comuniști, să voteze Partidul Liberal! În pofida dezamăgirilor pe care le aveți, problemelor, greutăților, noi nu avem o altă opțiune decât cea Europeană! Nu vom putea culege roade, avea rezultate, dacă vom tăia acest copac al democrației. Noi nu avem dreptul moral să lăsăm copiilor greutățile și problemele de astăzi! Fiecare vot corect înseamnă o șansă pentru un viitor mai bun în familia NATO și UE!" - a mai subliniat Mihai Ghimpu.

    Participanții la întâlnire au adresat o serie de întrebări Președintelui PL și și-au exprimat încrederea că Partidul Liberal le va apăra interesele, acesta fiind partidul care a demonstrat că luptă pentru cauză și oameni, are o politică corectă și este capabil să asigure implementarea reformelor eficiente.

     

    Serviciul de presă al PL

    27 noiembrie 2014

     

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com