• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Locuitorii din Nimereuca, Soroca - alături de Partidul Liberal

    Locuitorii din Nimereuca, Soroca - alături de Partidul Liberal

    25.11.2014  

    Cu pâine și sare, locuitorii s. Nimereuca, Soroca, l-au întâmpinat pe vicepreședintele și candidatul PL la funcția de deputat, Valeriu Munteanu. Întâlnirea cu alegătorii din satul Nimereuca, Soroca a avut loc astăzi, 25 noiembrie 2014.

    Valeriu Munteanu le-a vorbit localnicilor despre programul electoral, despre echipa PL,  dar și despre realizările partidului. „Partidul Liberal nu a apărut din concerte, orez și macaroane. Noi am apărut din dorința de a ne apăra neamul, a lupta pentru cauza națională și pentru binele cetățenilor.” – a accentuat Valeriu Munteanu.

     Vicepreședintele PL a explicat și a subliniat necesitatea de a avea o umbrelă de securitatea, aceasta fiind NATO. Valeriu Munteanu a mai menționat ca Partidul Liberal este unicul partid care trăiește cu problemele cetățenilor R.Moldova.

    Printre prioritățile Partidului Liberal se găsesc și modernizarea satelor, dar și creșterea nivelului de trai din localitațile rurale. Astfel, Valeriu Munteanu a specificat că în satele Republicii Moldova este foarte dificil să traiești. Pentru asta, a încurajat pe cei prezenți să meargă la vot pe 30 noiembrie. Să aleagă politicieni corecți, pe cei care luptă pentru adevăr și pentru binele poporului.

     La finalul întâlnirii, Valeriu Munteanu a conchis : „Noi, cei din Partidul Liberal, nu pretindem a fi sfinți, nici heruvimi și nici serafimi. Noi am făcut ceea ce a fost posibil. Am păstrat obrazul curat .Lumea nu ne-a numit contrabandiști și nici oligarhi. Iar distanța dintre ceea ce spunem și ceea ce facem, practic nu există. Aceasta ne permite să vă îndemnăm să alegeți Partidul Liberal și de această dată!”

    Serviciul de presă al PL

     

    25 noiembrie 2014

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com